Starity

Őrült rajongó tört be a Why Don't We nevű fiúbanda énekeséhez

2022. augusztus 03. 23:11   |   Szerző: SzilviD

Daniel Seavey nem volt otthon, amikor az eset történt, a biztonsági kamerák képeiből tudta meg, hogy egy idegen nő reggelizik a konyhájában.

hirdetés
Őrült rajongó tört be a Why Don't We nevű fiúbanda énekeséhez
Fotó: Why Don't We

A megszállott rajongó virággal érkezett az énekes házához, miután becsengetett, de választ nem kapott, talált egy ablakot, ami nem volt jól bezárva és bemászott rajta. A lány július 27-én, szerda este tört be Daniel Seavey-hez, majd a szekrényében turkált, felvette az egyik pulóverét, aztán az ágyában aludt – tudta meg TMZ.

Csütörtök reggel a Why Don’t We tag konyhájában reggelizett, ahol videót is készített róla a megfigyelő rendszer. Az énekes ekkor vette észre a betörést és kihívta a rendőrséget. A rendőrök különösebb ellenállás nélkül letartóztatták a rajongót, akit a pszichiátriai osztályra szállítottak.

72 órára tartották bent megfigyelésre, az orvosa szerint valószínűleg ismét zaklatni fogja a kedvencét, mivel korábban már többször megjelent annál az edzőteremnél, ahová az énekes is járt. Valamint meg van győződve róla, hogy egymásnak teremtették őket. A szabadulása óta távoltartási végzés van érvényben ellene, a fiatal sztár házának a közelébe sem mehet, akkor sem, ha Daniel nem tartózkodik otthon.

Why Don’t We tag korábban tweetben reagált, hogy nem mer hazamenni, és azonnal költözni fog. Az édesapja pedig arról tájékoztatta a rajongókat Twitteren, hogy Daniel Seavey éppen Miamiban tartózkodott, amikor az eset történt, és jól van.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek