Starity

Dev Patel az életét kockáztatva közbelépett egy késeléssé fajult verekedésbe

2022. augusztus 03. 20:08   |   Szerző: Four

A színész amint meglátta a verekedőket, azonnal közbelépett és próbálta megoldani a helyzetet.

hirdetés

Fotó: hu.depositphotos.com/home.html">hu.depositphotos.com

Dev Patel sokak elismerését kivívta a napokban: a színész a minap lakóhelyén, az ausztrál Adelaide városában sétált a barátaival, és amikor betért egy boltba, egy nőre és egy férfira lett figyelmes, akik verekedtek és kés is volt náluk.

A színész azonnal közbelépett és megpróbálta elsimítani a helyzetet, ami valamennyire sikerült is neki: a verekedő férfi könnyebb sérüléseket szenvedett a mellkasán. 

Dev ösztönösen cselekedett, és megpróbálta megállítani a verekedést. A csapat szerencsére sikeres volt ebben, és ott maradtak a helyszínen, hogy biztosak legyenek benne, a rendőrök és a mentősök megérkeznek.

- nyilatkozta Patel sajtósa.

A férfit később kórházba szállították, a The Telegraph szerint nem voltak életveszélyes sérülései, a nőt pedig a helyszínen letartóztatták.

A rajongók később nem győzték dicsérni Patel bátorságát, hogy közbelépett a rizikós helyzetbe, a színész sajtósa viszont leszögezte, hogy "nem voltak hősök a szituációban", és kihangsúlyozta, hogy "az incidens rámutatott egy nagyobb problémára, ami a társadalom marginalizált tagjait érinti, akikkel nem bánnak kellő tisztelettel".

A helyszínről videó is készült, ahogy a színész a kiérkező rendőrökkel konzultált:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek