Starity

Masszázsolaj vagy masszázskrém? Mutatjuk, mire figyelj!

2022. augusztus 02. 13:01   |   

Alig várod, hogy ellazulhass egy hajtós nap végén? Válaszd a megfelelő kiegészítőt egy igazán frissítő, vagy kényeztető masszázsélményhez!

hirdetés
Masszázsolaj vagy masszázskrém? Mutatjuk, mire figyelj!

Masszázsolajok vagy masszázskrémek? Mutatjuk a jó választást!

Mindenki tudja, milyen jól is esik teljesen kikapcsolni egy átdolgozott és átstresszelt nap után. Kinyomni a telefonunk, venni egy forró fürdőt, és berakni a kedvenc zenénket. Fokozzuk még egy kicsit? Mi lehet a legjobb módja annak, hogy minden feszültségtől megszabaduljunk, és másnap újult erővel kezdjünk teendőinkbe? Természetesen a masszázs,amihez nem árt, ha te is a legjobb masszázsolajakat és masszázskrémeket használod.

Fontos számodra a jó masszázs? Erre figyelj!

Nincs nagyobb figyelmesség, mint ha jól beállított fényekkel, harmonikus zenével és egy jó masszázzsal várod haza párod – mindez még talán egy drága vacsoránál is nagyobb meglepetés lehet. Esetleg ügyfeleid számára szeretnéd a legjobb élményt nyújtani? Akárhogy is legyen, az első dolog, amire gondolnod kell, az a megfelelő masszázsolaj vagy masszázskrém kiválasztása.

A különböző összetételű termékek különböző előnyökkel bírnak, ezért fontos, hogy tájékozódj a témában. Általánosságban elmondható, hogy a gyengédebb masszázsokhoz érdemesebb minőségi olajat, míg a mélyebbre hatoló, az egész izomzatot átmozgató masszázsokhoz a prémiumkategóriás krémek ajánlottak.

Nem mindegy, hogy milyen stílusú masszázsba kezdesz

Bármilyen termék mellett is döntesz, a lényeg, hogy az olaj vagy a krém az adott masszázsformához illően kellően síkos legyen, ugyanakkor jó fogást is biztosítson. Mivel azonban minden masszázstípus más mozdulatokat igényel, érdemes figyelembe venni az adott stílus igényeit.

Új vagy a masszázs terén? Akkor a svéd masszázs egyszerű technikáit könnyen elsajátítod majd, és a különböző aromaterápiás olajok mindenben a segítségedre lesznek. Komolyabban át kell mozgatnod az izmokat? A masszázskrémek mélyen a szövetekbe hatolnak majd, és segítenek az ízületi és izomsérülések regenerálásában.

Mit tudnak a masszázsolajok és a masszázskrémek?

Mivel a masszázskészítmények a bőr és az izomzat mélyrétegeibe hatolnak, fontos, hogy semmilyen káros kémiai anyagot ne tartalmazzanak, és összetevőik táplálják a bőrt. A Sara Beauty Spa „mentes” készítményei nem károsak a környezetre, antiallergének, és hozzájárulnak a bőr frissen, fiatalosan tartásához.

A masszázsolajok legfőbb előnye, hogy megvédik az epidermiszt, azaz a bőr legkülső rétegét, segítve az epidermális lipideket a lehető legtöbb nedvesség megkötésében, mindezt ráadásul anélkül, hogy eltömítenék a pórusokat. Ha jó minőségű masszázsolajat választasz, nem kell aggódnod a pattanások kialakulásától, mindemellett olajjal dolgozni talán a legkönnyebb, hiszen hamar felmelegszik, és könnyen siklik a bőrön.

Éppen ezért jó tudni, hogy néhányan éppen ezt a zsíros érzést nem kedvelik, ezért sok esetben érdemes inkább masszázskrémeket használni. Ezek a természetes készítmények hozzájárulnak a bőr fiatalon tartásához, esszenciális vitaminokkal töltik fel a bőrt, és persze hidratálják azt. Amennyiben a masszázzsal a száraz bőrön vagy különböző bőrsérüléseken is segíteni szeretnél, a regenerációt legjobban ilyen, gyengéd krémekkel segítheted.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek