Starity

Szupercuki videó: Harry Styles segítségével jegyezte el barátnőjét egy srác

2022. augusztus 05. 10:10   |   Szerző: Four

Harry Styles egyik koncertjén lánykérés történt, az énekes is besegített a dologba.

hirdetés

Harry Styles híres arról, hogy rendkívül jó hangulatú koncertjei vannak, a People magazin szerint a lisszaboni fellépése pedig különösen jól sikerült. 

Az énekes vasárnap lépett fel Portugáliában, és mint ahogy az lenni szokott, most is nagyon figyelt a közönségére. Az egyik srác a tömegből szerette volna tőle elkérni a mikrofont, hogy két sort énekelhessen a barátnőjének - Harry pedig megkérdezte tőle, mennyi ideje vannak együtt:

Először is mennyi ideje vagytok együtt? Ha ez egy kéthetes dolog, akkor nincs esély, hogy odaadjam a mikrofont.

- viccelődött.

A fiú elárulta, hogy kicsivel több, mint egy éve járnak, Harry pedig készségesen odaadta neki a mikrofont. Először Elvis Presley "Can't Help Falling in Love" című dalát kezdte el énekelni a srác, majd miután vele együtt dalolt a tömeg, letérdelt a barátnője elé és megkérte a kezét. 

A lány hatalmas örömmel igent mondott, Harry pedig úgy tűnt, igazán örül a szívmelengető esetnek.

@francis.tpwk Congrats Marianna & Carl #harrystyles #loveontour #hslot #harrystylesloveontour #hslotlisbon #loveontourlisbon #proposal #love #loml #harrystylesvids #harrystylesedit #harryshouse #youarehome #youarehomeharrystyles #onedirection #hs #hshq #1d #tpwk #viral #xyzbca #foryou #fy #fyp #fypCan't Help Falling In Love - Elvis Presley

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek