Starity

Adam Driver ismét megmutatta felsőtestét a Burberry videójában

2022. augusztus 05. 11:11   |   Szerző: Four

A színész a Burberry új parfümjének arca, korábban is dolgozott a márkával.

hirdetés

Adam Driver újra Burberryt reklámoz. A színész a márka "Hero" nevű parfümjét promótálja a divatház új kisfilmjében, amelyet Jonathan Glazer rendezett.

A kampány szerint a parfüm egy olyan férfi reprezentál, aki "megtestesíti a szabadságot, a változást és a maszkulin energiát, emellett felfedezi önmagát és tiszteli a természet fenségességét."

A videó mellett Mario Sorrenti fotós is készített pár képet a félmeztelen Driverről illetve vele együtt szereplő csodaszép lóról. Az állat egyébként a parfümös üvegcsét is inspirálta, amely "absztrakt interpretációja a ló patájának".

Az új parfüm a meleg cédrusfaolaj, a tűlevelek és a tömjén illatának elegye. Aurélien Guichard parfümőr szerint az illatot a Landes-erdő inspirálta:

A fenyőfák ott az óceánhoz közel nőnek. A tűlevelek illata, ahogy keveredik a forró homok és a vízpermet aromájával - ezt akartam újraalkotni.

- mondta.

A Burberrynek egyébként tavaly volt egy hasonló, igen népszerű videója Driverrel, amelyben a színész a parfüm EDT változatát reklámozta.

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek