Starity

Áll a bál a királyi családban György herceg iskoláztatása miatt

2022. augusztus 05. 13:01   |   Szerző: SzilviD

Vilmos herceg és Katalin hercegné állítólag nem tud megegyezni György herceg iskoláztatását illetően, merőben más véleményen vannak a kollégiumról.

hirdetés
Áll a bál a királyi családban György herceg iskoláztatása miatt
Fotó: hu.depositphotos.com

A királyi családban szigorú hagyományok élnek, amiket a mai modern világban sokan megkérdőjeleznek. Most maga Katalin hercegné is így tett, mivel a hírek szerint nem szeretné, ha a kisfia kollégista lenne – írja az OK Magazin.

A cambridge-iek a Windsorba költözésük után György herceget a berkshire-i Lambrook Schoolba akarják beíratni. Sarolta hercegnőnek és Lajos hercegnek is követnie kell majd őt. A Lambrook egy nagyon előkelő magániskola, aminek a tandíja évi harmincezer dollár. Gyönyörű golfpálya, uszoda, sportolási lehetőségek és még egy gyümölcsös is várja a diákokat, ami eléggé idillinek hangzik. 

Katalin azt akarja, hogy György minden nap autóval menjen az iskolába, Vilmos szerint viszont ott kellene aludnia. A Lambrook mindkét modellt kínálja. Vilmos herceg maga is bentlakásos iskolába járt, de Katalin nem tudja elképzelni, hogy elengedje a még csak 9 éves gyermekét.

Vilmosnak és az apjának, Károly hercegnek fontos, hogy György herceg kövesse a hagyományokat. Katalinnak viszont nagyon kellemetlen emlékei vannak a kollégiumi létről. 13 éves volt, amikor a Downe House-ba került, és olyan könyörtelenül zaklatták, hogy csak félévet maradt ott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek