Starity

Olivia Rodrigo és Joshua Bassett között még mindig forr a levegő

2022. augusztus 07. 11:11   |   Szerző: SzilviD

Joshua Bassett és Olivia Rodrigo újra találkoztak a vörös szőnyegen július 27-én a High School Musical: The Musical: The Series 3. évad premierjén. Testbeszéd-szakértő véleményezte a viselkedésüket.

hirdetés
Olivia Rodrigo és Joshua Bassett között még mindig forr a levegő
Fotó: Youtube/ MaximoTV screenshot

A szerelmi háromszög Olivia Rodrigo, Sabrina Carpenter és Joshua Bassett között a Drivers License megjelenésével indult. Akkor Rodrigo dalát úgy értelmezték a rajongók, hogy Bassettról szól, aki lecserélte őt Carpenterre. A dráma fokozódott, újabb és újabb számokat adtak ki a románcokról. Még végül Bassett már azt nyilatkozta, hogy a Drivers License óta nem is beszélt Rodrigoval.

Most viszont ismét találkoztak a vörös szőnyegen a High School Musical: The Musical: The Series 3. évad premierjén, ahol úgy tűnt, hogy minden a legnagyobb rendben van köztük. Az Elite Daily ezért felkért egy testbeszéd-szakértőt, Patti Woodot, hogy elemezze kettejük viselkedését.

 A szakember szerint Rodrigo továbbra is „imádattal” néz Bassettre.

Rá néz, miközben beszél. Teljes elülső fogakkal mosolyog, a mosoly rá irányul, a szem fókusza rávetül, az arckihelyezés pedig feléje van fordítva.

Wood szerint Bassett is vonzódik Rodrigohoz.

A lány felé mutató lába jóval hátrébb van, a súlyát pedig hátra helyezte

– mondja a szakértő, aki szerint ez a testtartás azt mutatja, hogy „lehorgonyzott”. Vagyis úgy tűnik, hogy Bassett részéről fennáll a fizikai vonzalom.

Valamint hozzáteszi, hogy Bassett testtartása ezek mellett kényelmetlenségre is utal, nagyon közel tartja magához a kezét, és sokszor teszi zsebre. Azt viszont nem lehet tudni, hogy ezt Rodrigo közelsége vagy inkább a rengeteg figyelem okozza.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek