Starity

A csókfülke: Jacob Elordi cigarettázás miatt csatázott a Netflixszel

2022. augusztus 09. 05:05   |   Szerző: Four

A színész elárulta, a forgatás előtt rengeteget harcolt a csatornával, de nem járt sikerrel.

hirdetés

Joey King után A csókfülke másik sztárja, Jacob Elordi is visszaemlékezett a filmek forgatására. A színész a GQ-nak adott interjúban elárulta, szerette volna hitelesen eljátszani Noah Flynnt. 

A Beth Reekles könyve alapján készült produkció gyártása során Elordi rengeteget csatázott a Netflix csatornájával, mert azt szerette volna, ha Noah csakúgy mint a regényben, a filmvásznon is cigarettázik. 

Emlékszem, azt mondtam: ő a könyvben dohányzik. Nekem is cigarettáznom kell. Ő egy rosszfiú.

- mesélte Jacob, aki többször is javasolta ezt, ám a Netflix határozottan ragaszkodott ahhoz, hogy semmilyen szinten ne promótálják a dohányzást.

Azt mondtam, ez baromság. Emlékszem, hajlandó voltam háborúzni ezért. Azt mondtam, 'akkor most milliónyi ki***ott 14 évesnek fogunk hazudni? Ez a srác nikotint szív, ez már a negyedik oldalon ott van, nézzétek!' Képzelem, mit gondolhattak az emberek: "Jézusom, normális ez a fickó?"

- emlékezett vissza. 

Elordi mellett több színész is beszámolt már arról, hogy úgy érezték, a karakterük egyik jellegzetessége lehetne a dohányzás - a produkciós irodák azonban hallani sem akartak erről. Így volt ezzel Colin Farrell, akinek a Batman Pingvinjeként azt sem engedték meg, hogy egy meg nem gyújtott szivart a szájába tegyen. Illetve a Szörnyellát játszó Emma Stone sem cigarettázhatott, hiába javasolta a színésznő.

 

 

via Variety

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek