Starity

Kristin Davis folytatná a Szex és New Yorkot

2010. november 28. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Szex és New York sztárja elárulta, hogy nagyon szívesen összeállna ismét a barátnőkkel leforgatni a harmadik részét a sikerfilmnek.

hirdetés
Kristin Davis folytatná a Szex és New Yorkot

Kristin Davis, aki Charlotte York Goldenblattot alakította a sorozatban és a filmekben, elárulta, hogy bár nincs tervben a film folytatása, szívesen összejönne a szereplőgárdával az újabb rész forgatására – számol be a hírről a premierfilm.hu

„Nincsen tervben, de szeretném, ha lenne harmadik film. Mindannyian, de azt hiszem, előbb ki kell találni, hogy mit lehet még elmesélni, tudnak-e még fejlődni a karakterek” – mondta a 45 éves színésznő.

Kristin mostanában viszont nagyon elfoglalt, hiszen jelenleg is dolgozik az Utazás a Föld középpontja felé folytatásán, illetve egy tévés produkcióban is szerepet vállalt, aminek még csak most írják a forgatókönyvét. Tehát egyáltalán nem biztos, hogy lenne ideje elvállalni újra a szingli nő szerepét, de ennek ellenére Kristin nagyon lelkes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek