Starity

Sean Bean szerint ezért rosszak mostanában a szexjelenetek a filmekben

2022. augusztus 09. 14:02   |   Szerző: Four

A Trónok harca sztárja elárulta, szerinte nem igazán tesz jót a forgatásnak egy dolog.

hirdetés
Sean Bean szerint ezért rosszak mostanában a szexjelenetek a filmekben
Fotó: sean_bean_official/Instagram

Habár Hollywoodban egyre népszerűbb, hogy a forgatásokon jelen van egy intimitáskoordinátor, Sean Bean szerint pont az ellenkező hatást váltja ki, mint amit egy produkció készítői elvárnak tőle.

A szakember feladata, hogy a szexjeleneteket moderálja a munka során, tehát megmondja a színészeknek, hogyan mozogjanak, tulajdonképpen egy koreográfiává alakítva az intim jelenetet. Sok színész szerint így nem olyan kellemetlen érzés a forgatás és nem érzik magukat annyira kiszolgáltatottnak - Sean szerint viszont mindez elveszi a spontaneitást és csak még inkább zavarba hozza a sztárokat.

Szerintem engem ez még gátlásosabbá tenne, mert felhívja a figyelmet dolgokra: ha valaki azt mondja, "csináld ezt, tedd ide a kezed, amíg hozzáérsz a dolgához." Szerintem azt, ahogyan természetesen viselkednek egymással a szeretők, tönkreteszi, ha csak technikai feladatként tekintünk rá.

- mondta a The Sunday Timesnak, majd visszaemlékezett a Lady Chatterly című 1993-as minisorozatra, amelyet Joely Richardsonnal forgatott:

A Lady Chatterly spontán volt. Nagyon élveztem, nagyszerű volt a kémia köztünk, és tudtuk, hogy amit csinálunk, az nem hétköznapi. Pont azért, mert ő is meg én is házasok voltunk. De a történet szerint cselekedtünk, megpróbáltuk megjeleníteni azt, amit D.H. Lawrence írt.

- mesélte.

Érdekes párhuzam, hogy nemrég a Trónok harca előzménysorozatának szereplője, Matt Smith nyilatkozott arról, hogy kicsit túl soknak tartja a szexjelenetet a Sárkányok házában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek