Starity

Serena Williams visszavonul a teniszezéstől

2022. augusztus 09. 19:07   |   Szerző: Four

A sportoló úgy döntött, mostantól másnak szeretné szentelni az életét.

hirdetés
Serena Williams visszavonul a teniszezéstől
Fotó: serenawilliams/Instagram

Serena Williams nagy bejelentést tett: a sportoló a Vogue magazin hasábjain árulta el, hogy visszavonult a teniszezéstől a nyári végi New York-i U.S. Open után. Williams határozottan leszögezte, ez nem azt jelenti, hogy nyugdíjba vonul egyszerűen csak más kerül nála a középpontba.

Sosem szerettem a "nyugdíj" szót. Nekem nem egy modern szónak tűnik. Sokat gondolkodtam ezen a változáson, de figyelni szeretnék rá, hogyan használom ezt a szót, ami nagyon sokat jelent egy közösségnek. Talán a legszerencsésebb kifejezás az, hogy készen állok a fejlődésre. Azért vagyok itt, hogy elmondjam, máshová fejlődtem a tenisz után, olyan dolgok irányába, amelyek fontosak nekem. Néhány évvel ezelőtt belekezdtem a Serena Ventures-be, egy kockázati tőkebefektetésbe. Röviddel utána családot alapítottam, most pedig szeretném bővíteni ezt a családot.

- mesélte. 

A 23-szoros Grand Slam győztes Serena azt is elárulta, most mindenképp a családjára szeretne koncentrálni és még egy gyermeket vállalna:

A tavalyi évben Alexisszel szerettünk volna gyereket, és nemrég kaptam egy olyan információt az orvosomtól, amely megnyugtatott, és úgy érzem, bármikor amikor készen állunk, bővíthetjük a családunkat. Semmiképp sem szeretnék terhes lenni megint úgy, hogy versenysportolok. Vagy két lábbal a tenisz mellett állok, vagy egyikkel sem.

- mesélte Serena, aki 2017-ben az Australian Openen kéthónapos terhes volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek