Starity

Különleges fotók készültek Jacob Elordiról a GQ magazinban

2022. augusztus 10. 04:04   |   Szerző: Four

A színészről különleges hangulatú képek készültek a GQ magazin legutóbbi számában.

hirdetés

Jacob Elordi került a GQ magazin legutóbbi számának címlapjára - a színésszel különleges hangulatú fotósorozat készült. 

Elordi az interjú során egyébként többek között azt is elárulta, hogy A csókfülke-beli karaktere miatt nagy csatákat vívott a Netflix csatornájával, de végül nem ő került ki győztesen. 

Illetve arra is kitért, hogy mielőtt a színészettel kezdett foglalkozni, ígéretes rögbijátékos volt. Elordi elmondása szerint amint megkapta első szerepét egy Shakespeare-darabban, rögtön csúfolódás tárgya lett az iskolában.

Abban a pillanatban, ahogy elvállaltam a darabot, melegnek neveztek az iskolában. De volt bennem kellő önbizalom, mert jó voltam mindkettőben: elég ügyes sportoló voltam, és azt hiszem, egész jó voltam drámából is. Úgy éreztem, felette állok ennek az egésznek, idősebbnek, bölcsebbnek éreztem magam emiatt.

- jelentette ki, majd így folytatta:

Sosem aggódtam amiatt, hogy a kortársaim kevésbé tartanak férfinak. Emellett ott van a klasszikus eset, hogy az ember lányiskolákkal együtt szerepel. A hétvégéimet a mellettünk lévő iskola legszebb lányaival töltöttem, és a valaha volt legromantikusabb szavakat olvastam. 

- emlékezett vissza. 

Elordi ezt követően missziójának tartotta, hogy felszámolja a környezetében homofób megjegyzéseket:

Sosem értettem, hogyan lehet valamit beskatulyázni? Hogy lehet a sportot kizárólag maszkulinnak titulálni? Milyen információt közvetít a szexualitásod a bátorságodról sportolóként vagy előadóként?

- mondta.

 

 

 

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek