Starity

Amanda Seyfried kellemetlen szexjelentekről vallott

2022. augusztus 11. 12:12   |   Szerző: SzilviD

Amanda Seyfried azt kívánja, bárcsak intimitás-koordinátorokkal dolgozott volna együtt tinédzserként.

hirdetés
Amanda Seyfried kellemetlen szexjelentekről vallott
Fotó: hu.depositphotos.com

Amanda Seyfried a Porter magazinnak mondta el, hogy a karrierje elején kényelmetlenül érezte magát az intim jelenetek készítése közben. 

Elmondta, hogy bárcsak most lenne feltörekvő színész, egy olyan korszakban, amikor az intimitás-koordinátorok elengedhetetlenek a forgatásokon, és a színészek jobb helyzetben vannak.

19 évesen fehérnemű nélkül kellett mászkálnom – viccelsz velem? Hogyan hagyhattam, hogy ez megtörténjen? Tudom miért: 19 éves voltam, és nem akartam senkit idegesíteni, csak meg akartam tartani a munkámat. Ezért

- emlékezett vissza Seyfried.

Az utóbbi években terjedt el a filmiparban, hogy a forgatások alatt a szexjelentekhez intimitás-koordinátorokat alkalmaznak, akik segítenek a színészeknek, hogy ne érezzék magukat kellemetlenül, valamint arra figyelnek, hogy minden a lehető legprofesszionálisabban és a leggördülékenyebben menjen, a szereplők pedig ne sérüljenek se fizikálisan, se lelkileg. A színészek alapvetően örülnek ennek a változásnak, és sokkal kellemesebbnek tartják az intim jelenetek forgatását.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek