Starity

Scooby-Doo furgonja felkerült az Airbnb-re

2022. augusztus 12. 10:10   |   Szerző: SzilviD

Húsz év telt el azóta, hogy Scooby és Bozont megfejtette a Spooky Island rejtélyét a franchise első élőszereplős filmjében, a Scooby-Doo – A nagy csapatban. Az évforduló alkalmából Matthew Lillard kiadta a Rejtély Rt. furgonját.

hirdetés
Scooby-Doo furgonja felkerült az Airbnb-re
Fotó: Airbnb

A 2002-es film furgonja nyugdíjba vonult, ezért Warner Bros. Consumer Products úgy döntött, hogy az Airbnb-oldalán keresztül a legnagyobb rajongók kibérelhetik néhány éjszakára egy kis kempingezéshez. A három szerencsés egyenként vagy páronként (egyszerre maximum két ember fér el kényelmesen odabent) egy-egy éjszakát tölthetett a furgonban, aminek az ára mindössze húsz dollár (nagyjából 7600 forint) volt.

A vendégek érkezéskor különleges virtuális üdvözletet kaptak Matthew Lillardtól, aki Bozontot alakította a filmben. A furgon belsejében lávalámpát, rejtélyes játékokat és még egy retro tévét is találtak, hogy újranézzék a filmet. Rengeteg Scooby Snack is volt a kezük ügyében.

A vacsorát is megszervezték. Ez tartalmazta Bozont és Scooby összes kedvenc ételét, mint például a hot dogot és a padlizsánburgert.

Alig várom, hogy Airbnb-házigazdaként üdvözölhessem a vendégeket a Rejtély Rt. világában, és olyan nyári vakációt ajándékozhassak nekik, amelyet soha nem felejtenek el… Szörnyek nincsenek benne!

- lelkesedett a Lillard az Airbnb-nek még a projekt kezdetén.

Sajnos, a foglalás már nem lehetséges, de az Airbnb-oldal él, ezért érdemes lehet figyelni, hátha újra megnyitják az érdeklődőknek.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek