Starity

Nicola Peltz elárulta, miért nem viselt Victora Beckham-ruhát az esküvőjén

2022. augusztus 12. 10:10   |   Szerző: Four

A híresség nem Victoria Beckham ruháját viselte a nagy napon, pedig sokáig azt mondta, úgy lesz.

hirdetés

Miután kirobbant a botrány, hogy Victoria Beckham és Nicola Peltz ki nem állhatják egymást, az is kiderült, hogy nem csak a két nő, hanem a két család között is háború dúl. 

Az ellentéteket igazolni látszott az is, hogy bár Nicoláról az a hír járta, szeretné a Victoria Beckham divatháza által megalkotott egyik ruhát viselni az esküvőjén - végül mégsem anyósa dizájnjában lépett oltár elé, hanem egy Valentino-ruhában. 

Nicola a Varietynek tisztázta a dolgot:

Úgy volt, [hogy Victoria Beckham-ruhában leszek], és nagyon szerettem volna, de aztán pár hónappal később [Victoria] rájött, hogy a stúdiója nem tudja megcsinálni, így választanom kellett egy másik ruhát. Nem mondta, hogy nem viselhetem, és én sem mondtam, hogy nem akarom viselni. Így kezdődött, aztán felfújták a dolgot.

- nyilatkozta Nicola.

2020-ban a The Sun egyik informátora egyébként azt állította, hogy Peltz eredetileg egy Elie Saab-ruhát akart magának, de Victoria szerette volna, ha "a családban marad" a menyasszonyi ruha, ezért Nicola beleegyezett abba, hogy anyósa cége készítse a darabot. (Nicola egyébként az eljegyzése bejelentését egy Victoria Beckham-ruhában készült fotóval tette meg.)

Peltz fenti nyilatkozata alapján azonban nem sikerült nyélbe ütni a dolgot, és szerinte akkor kezdődtek a pletykák az ellentétekről, amikor kiderült, hogy másik ruhát választott.

 

 

via Page Six 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek