Starity

FKA Twigs csúnyán összeveszett Margaret Qualley-vel

2022. augusztus 12. 11:11   |   Szerző: Four

Sajnálatos módon Shia LaBeouf két exe nem tudott megegyezni valamiben, csúnya vita lett belőle.

hirdetés

Korábban írtunk róla, hogy FKA Twigs beperelte volt szerelmét, Shia LaBeouf-ot erőszakos viselkedése miatt. 

A híresség az Elle magazinban árulta el, hogy milyen borzasztó dolgokat élt át, amíg a férfival élt párkapcsolatban - majd a színész több exe is csatlakozott Twigshez és ők is elmondták saját élményeiket. 

Margaret Qualley, aki 2021-ben még Shia-val járt de rövidesen szakítottak - szintén kiposztolta a Twigsszel készült cikket és annyit írt hozzá: "Köszönöm".

Margaret később úgy nyilatkozott, azért rakta ki a cikket, hogy tudassa az énekesnővel, hisz neki és a pártját fogja. A két híresség ezt követően több üzenetet is váltott, és Twigs azt remélte, Qualley tanúskodni fog mellette a Shia elleni bírósági perben, amelyre jövő tavasszal kerül sor.

Qualley azonban úgy döntött, nem szeretne részt venni a perben és elutasította az énekesnő felkérését, aki ezen nagyon megsértődött. 

A két híresség nemrég egy Los Angeles-i luxushotelben futott össze, ahol a többi vendég előtt összeszólalkoztak. A dologból olyan csúnya veszekedés lett, hogy Jack Antonoff, Qualley vőlegénye is közbelépett, hogy megvédje kedvesét. 

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek