Starity

Britney Spears most a fiaira akadt ki: szerinte utálatosan viselkedtek vele

2022. augusztus 12. 11:11   |   Szerző: Four

Az énekesnő szerint hiába prbálkozott sokáig, a fiai nem igazán értékelik őt.

hirdetés

Miután Britney Spears exe, Kevin Federline elárulta, hogy közös fiaik nem igazán keresik az énekesnő társaságát, Sam Asghari rövidesen reagált egy poszttal, amelyben megvédte Spearst.

Asghari szerint természetes, hogy a kamaszok cikinek tartják a szüleiket és nem keresik a társaságukat - a Page Six szerint azonban ennél nagyobb a baj. 

Britney legutóbbi írása szerint a fiai már jóideje nem akarják látogatni őt, és hozzátette, "utálatosan" viselkednek vele.

Tudom, hogy a tinédzserekkel nehéz, de... ugyan már. Van udvariatlan és van utálatos viselkedés. Meglátogattak, besétáltak az ajtón, egyenesen a szobájukba mentek és magukra zárták az ajtót!!!

- mesélte Britney aki hozzátette: "miért jöttek látogatni, ha nem akartak velem találkozni".

Spears elmondása szerint azért nem beszélt eddig ezekről a dolgokról, hogy nehogy "veszekedősnek" titulálják. 

Spears továbbá kijelentette a követőinek, hogy korábban egy héten két-három napot maradtak nála a fiai, egy idő után viszont csak egy napig voltak a házában.

Nem tudom, mi zajlik a fejükben!!!... Mindig próbálkoztam és próbálkoztam, talán ezért nem jönnek többet ide. Szerettem volna, hogy nagyon szeressenek, és talán túlzásba vittem!!!

Az énekesnő elárulta, elfogadta, hogy Preston és Jayden kevesebbet akar találkozni vele, de "kicsit durvának" tartja a döntésüket.

Azóta nem láttam őket!!! De egy kicsit jó érzés, hogy nem kell 2-3 napot várnom a válaszra, amikor megkérdezem, melyik napokon akarnak jönni a fiúk.

- írta.

Fotóhu.depositphotos.com/home.html" target="_blank">: hu.depositphotos.com

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek