Starity

Millie Bobby Brownt 10 évesen meglepő ok miatt utasítottak el egy szereplőválogatón

2022. augusztus 15. 08:08   |   Szerző: Four

A színésznő zokogott, amikor megtudta, milyen indok miatt utasították el.

hirdetés

Millie Bobby Brown ugyan üstökösként robbant be a Stranger Things című sorozattal, de azért korábban neki is voltak negatív tapasztalatai. 

Brown a Varietynek egy olyan esetet idézett fel, amikor 10 évesen azért nem kapott meg egy szerepet, mert túl érettnek és felnőttesnek találta a castingigazgató egy válogatáson:

Mindig is tudtam, hogy érett vagyok, de ezen nem igazán tudtam segíteni. Visszatérve arra, amit korábban mondtam arról, hogy elég magányos voltam és úgy éreztem, senki sem hasonlít rám az iskolában, senki sem olyan felnőttes mint én - ezt hallani nagyon nehéz volt, mert azt hittem, az érettség eg jó dolog. És amikor azt mondták, hogy nem, és hogy nincs jövőm a szakmában - akkor az nagyon fájt.

- mondta Millie, akit nagyon megríkatott ez az eset:

Nagyon szomorú lettem emiatt. A szüleim azt mondták, csináljak meg még egy casting videót, aztán ki is mehetek játszani az udvarra a barátaimmal. Azt mondtam, oké, megcsinálom, mert elég menőnek tűnik. 

- a színésznő sejtelme beigazolódott, mert azt a felvételt bizony a Stranger Things szereplőválogatására küldte be, és mint ahogy az később nyilvánvalóvá vált, Brown megkapta Eleven szerepét és hatalmas sikereket ért el vele.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek