Starity

Kim Kardashian ezúttal extrémen minimalista irodáját mutatta meg - videó

2022. augusztus 15. 11:11   |   Szerző: Four

A híresség házához hasonlóan az irodájában is minden bézs, fehér és szürkés árnyalatú.

hirdetés

Kim Kardashian ismét megmutatta életének egy szeletét: ezúttal azt, hogy hova szokott járni dolgozni. A híresség az új SKKN bőrápolási márkája főhadiszállását járta körbe egy videóban - és nem meglepő módon a berendezés a házához hasonlóan minimalista és a bézs árnyalataiban játszik.

Kardashian elöljáróban elárulta, hogy Tommy Clements, Waldo Fernandez és Michéle Lamy segítségével sikerült berendeznie a hatalmas, csarnokszerű épületet, amelyben többek között két konyha, fürdőszoba, két sminkszoba, fotóstúdió, konferenciaterem és a saját illetve munkatársainak irodája található.

Kim szerint a leginkább az első szinten található hatalmas konyhát használják, amelynek lényege a nyitott tér, hogy minél több eseményt tarthassanak ott.

A híresség "glam-szobájához" tartozó fürdőszobában a zuhanykabinnal szemben egyébként található egy szék is, amely első látásra bizarrnak tűnhet, ám Kardashian szerint nagyon hasznos, mert így legalább zuhanyzás közben is egyeztethet az asszisztensével.

Kim bemutatóterme elmondása szerint a valóra vált álma:

Mindig azt szerettem volna, hogy a bemutatóterem egyik fele SKKN a másik fele SKIMS legyen, és ezek legyenek a két márkám. És vizuálisan minden összeillik.

- mondta.

Kardashian irodájának második szintjén található a konferenciaterme (amelynek falát a magazincímlapjairól készült bekeretezett képek borítanak), a saját illetve kollégái irodája. Kim saját irodájában láthatóak a szépségápolási termékeinek kísérleti darabjai, amelyeket először kőből faragtak ki, hogy a replika tökéletes másolata lehessen.

A híresség még azt is elárulta, hogy barátai és családja azért szeret az irodájába járni, mert szerintük olyan hangulat, mint a házaában: "nagyon tiszta minden és nyugodt".

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek