Starity

Adele büszke arra, hogy lemondta Las Vegas-i koncertsorozatát

2022. augusztus 15. 20:08   |   Szerző: Four

Az énekesnő egy nappal a koncertsorozat kezdete előtt lemondta a turnéját.

hirdetés

Adele-ről januárban írtuk meg, hogy egy nappal a Las Vegas-i koncertsorozata kezdete előtt lemondta fellépéseit. Az énekesnő tetemes anyagi kárt okozott a Caesars Palace-nek nem beszélve a csalódásról, amelyet rajongói éltek át.

Adele most az Elle magazin nagyinterjújában vallott arról, hogy a döntést művészi szempontból hozta meg: 

A karrierem legrosszabb pillanata volt. Messze a legrosszabb. Annyira izgatott voltam a fellépések miatt. Összeomlottam. De egyszerűen nem volt lelke a műsornak. Nem volt jó a színpadi beállítás, nagyon nem passzolt sem hozzám, sem az együtteshez, hiányzott belőle az intimitás. Talán túl keményen próbálkoztam, hogy megtörténjenek ezek a dolgok egy elég kontrollált környezetben.

Az énekesnő elmondása szerint egy nappal a koncertek lemondása előtt jött rá, egy ruhapróba során, hogy nem működik a dolog. Kétségek között volt, ezért aztán egyedül kivonult a színpadra és elkezdett énekelni.

Ez lett volna a show legjobb része. Nekem is, nektek is. Ez az, amit akartam. És a műsorban ez egyáltalán nem volt meg.

- mondta.

 

 

A koncertek lemondása után az énekesnő "elbujdolkolt", lemondott minden programot és a házában maradt, hogy ne találkozzon lesifotósokkal. 

Az első pár hónap nagyon-nagyon nehéz volt. Szégyelltem magam. De aztán elkezdtem jobban bízni magamban, mert ez egy elég bátor dolog volt. És nem hiszem, hogy sok ember megtette volna, amit én. Nagyon büszke vagyok magamra, hogy kiálltam a művészi igényeimért.

Egy idő után visszatért a rivaldafénybe, a BRIT Awardson például fel is lépett:

Majdnem elsírtam magam. Furcsán éreztem magam, hogy ennyi szeretetet kaptam, amikor csalódást okoztam az embereknek. 

- mesélte az énekesnő, aki a Variety szerint múlt hónapban új dátumokat írt ki Las Vegas-i fellépéseire, ezúttal pedig a Stufish nevű brit rendezvényszervező céggel állt össze, akikkel a BRIT Awardson is együtt dolgozott.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek