Starity

Filmsztárok, akik élvezik és szeretik a kaszinó játékokat

2022. augusztus 16. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

A filmsztárok élete már önmagában is nagyon izgalmas, de arra, hogy a fényűzés keretében mekkora nyereményekre tesznek szert valószínűleg alig ha ők tudják a választ. Vannak olyan sztárok akik szinte hobbiként űzik a szerencsejátékokat, cikkünkben rólunk fogunk pár szót szólni.

hirdetés

Ismerjük meg együtt a filmsztárokat, akik imádják a szerencsejátékot - na és persze a nyereményekhez kapcsolódó izgalmakat!

Egy kaszinó online és személyesen napjainkban

Azt mondhatjuk, hogy napjainkban a milliomos filmsztárok mind szívesen ütik el az idejüket néha egy - egy kaszinóban, és sokszor halljuk tőlük hogy imádják az online casino felületeket, de vannak olyan sztárok akik szinte hobbiként űzik. Na persze, a több milliárd forintos bevétel mellett ezek a sztárok könnyedén játszanak el nagy pénzeket, de amíg nagyokat nyernek, addig nagyokat veszítenek is néha. 

Mi próbáltunk olyan sztárokat hozni neked akik egyaránt megfordulnak a személyesen látogatható kaszinókban és az online felületeken is, de azért azt hozzá kell tennünk, hogy napjainkban az utóbbit kedvelik inkább a filmsztárok. A paparazzik elől így semmiképp nem kell menekülniük, így könnyen meg is érthető az indokuk, de ez valószínűleg annak is köszönhető, hogy az online kaszinók nagyszerű ajánlatokkal várják a játékosokat.

Matt Damon és a szerencsejáték

Az 1970 -ben született színészt és forgatókönyvírót napjainkban Hollywood legnépszerűbb  színészei között tartják számon.  Az Oscar díjas színész imádja a szerencsejáték minden formáját, kezdve a nyerőgépektől, egészen a fogadásokig. Kedvenc játéka a póker, így ezt gyakorta játszotta személyesen is az elmúlt évtizedekben.

Napjainkban már inkább otthonról keresi a kedvenc játékait, és otthonról tölti el az idejét amit szerencsejátékra szán az életéből. 

A Rounders című filmben ráadásul ki is élvezhette ezt a szenvedélyét amit 1998 -ban láthattunk tőle először.

Jennifer Tilly - avagy a szerencsejáték mint hobbi

Az amerikai - kanadai színésznőnek voltak kisebb nagyobb bukásai és nyereményei az évek alatt a szerencsejáték tevékenységéből. A női csillagok közül talán Jennifer az, aki a legszívesebben keresi a szerencsejátékok örömeit, bár pár éve visszavonult a játékoktól. 

2005-ben megnyerte a World Series of Poker karkötőt, miután a Ladies'  No Limit Hold' em versenyen több mint 600 riválisát győzte le. Elmondása alapján szerencsejátékos karrierje alatt több mint 1 millió dollárt keresett, ami majdnem 400 millió forintot jelent forintra átszámolva. 

Brad Pitt, a kaszinó királya

Brad Pitt neve évtizedek óta a legjelentősebb Hollywoodi nevek között szerepel, és Bradről csakugyan köztudott hogy szívesen keresi az online - és személyesen látogatható kaszinókat kikapcsolódásra. Főként az ügyességre épülő játékokat kedveli, így pókert, blackjacket és baccaratot játszik. Brad sokszor emlegeti hogy mennyire szereti a kártyajátékokat, és hogy játék közben főként a stratégia használata hozza leginkább lázba. 

De azért, néha szívesen játszik nyerőgépekkel is, a szórakozás kedvéért. Brad napjainkban is szívesen tölti az idejét a személyesen látogatható legnépszerűbb kaszinók közül valamelyikben, így a rajongói is bármikor találkozhatnak vele 1 - 1 híresebb Hollywoodi kaszinóban.

Shannon Elizabeth, a szerencsejáték és póker királynője

A legismertebb film, amiből ismerős lehet Shannon Elizabeth az Amerikai Pite filmsorozat. Shannon az évek alatt úgy döntött hogy sokkal inkább szeretne póker karrierjére koncentrálni mint színészkedni, így ma már a profi pókerjátékosok között találhatjuk őt. Jennifer Tillyvel így nem meglepő módon mély barátságra tehettek szert. Az évek alatt sokszor kerestek fel együtt személyesen látogatható kaszinókat, de elmondásuk szerint az online kaszinó felületeket is szívesen keresik. 

Az évek alatt óriási nyereményekre tett szert, és több olyan híres verseny is volt amit lehetősége volt megnyerni. 

A szerencsejáték növekvő népszerűsége

Az tehát, hogy a szerencsejátéknak évről évre egyre nagyobb a népszerűsége nyilvánvaló, így egyáltalán nem meglepő, hogy a hírességek is szívesen keresik kikapcsolódásként ezt a tevékenységet.

Ma már ráadásul bármikor lehetőségük is van, ahogy mindenki másnak is, az online elérhető weboldalaknak és mobil appoknak köszönhetően.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek