Starity

Kanye West szemeteszsákban árulja sajátmárkás ruháit, nagy felháborodást keltett

2022. augusztus 17. 08:08   |   Szerző: Four

A rapper által tervezett ruhákat szemeteszsákból kell kitúrnia a vásárlóknak.

hirdetés

Ismét meglepő dologgal rukkolt elő Kanye West: a rapper a GAP céggel való kollaborációja során tervezett ruhákat hatalmas szemeteszsákokba dobálva, egy kupacban árulja az üzletekben.

Állítólag West külön kérése volt, hogy így legyenek kiállítva a termékei, egy New York-i illető szerint még haragra is gerjedt a sztár, amikor az üzlet munkatársai szerették volna elrendezni a ruhákat:

Az értékesítési munkatárs azt mondta, Ye mérges lett, amikor meglátta, hogy vállfára rakták a ruhákat. Ő pontosan így [a szemeteszsákban] akarta őket. Az üzletben nem segítenek, hogy megtaláld a méreted, neked kell kitúrnod.

- mesélte az illető. 

Habár Westtől nem meglepő egy ilyen húzás, Twitteren szinte azonnal felbolydultak a kommentelők: sokak szerint ugyanis a rapper döntése sértő a hajléktalanokra illetve a kevésbé tehetős emberekre nézve.

"Ez az, ami miatt utálják a milliárdosokat. Egy idő után nem az emberek nyomorúságát látják, nem veszik észre, hogy emberek szenvednek. Lehetőségeket látnak bennük, hogy menőnek tűnjenek és profitáljanak belőlük... undorító."

- írta az egyik kommentelő.

Másoknak a kollekcióval volt bajuk, a termékek árai 40 dollártól (kb. 16 ezer forint) 340 dolláros (135 ezer forint) összegig terjednek: egyesek a túlméretezett dizájnt kritizálták, mások azon nevettek, hogy "szemeteszsákból kell kitúrnia a vásárlóknak a 240 dolláros pulóvert".

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek