Starity

Milyen csizmát fogunk hordani 2022 őszén?

2022. augusztus 17. 15:03   |   

Bár még javában a nyár perzselő napjait éljük, de azért nem árt előre gondolkodni, mert az ősz egyre inkább közelít. A hajnalok mind hűvösebbek, az éjszakák sem tikkasztóak annyira és a dátum is arról árulkodik, hogy a bokacipők női kivitelben hamarosan joggal toppanhatnak be a mindennapok színterére!

hirdetés
Milyen csizmát fogunk hordani 2022 őszén?

Mire érdemes figyelni az őszre hangolódva?

Ami a cipős szekrény aktuális helyzetét illeti: érdemes alaposan körülnézni, hogy jelenleg akad-e egyáltalán olyan típusú lábbeli, ami megfelel az őszies elvárásoknak. Hogy melyek ezek? Először is a pazar vízhatlanság. Az utóbbi évek tapasztalatai alapján ugyanis a száraz, jóformán esőmentes nyarat csapadékos ősz követi. Ekkortájt nem annyi eső esik, ami pont ideális, hanem annyi, amennyiben nyugodtan bokáig lehet gázolni. Viszont ha a CCC széles választékából lábakra kerülnek azok a bokacipők női kialakításban, amiket direkt erre az időszakra terveztek, akkor a váratlan, beázós meglepetéseknek esélyük sincsen.

Másrészt sokan arra apellálnak, hogy mivel a sár is adott ezekben a hetekben, így praktikusabb sötétebb árnyalatú variációkban gondolkodni. A helyzet az, hogy ebben az eszmefuttatásban jócskán akad logika, úgyhogy tényleg megéri az ősziesebb színek közül válogatni. Ez persze nem jelenti azt, hogy most akkor kizárólag a fekete és a sötétbarna jöhet számításba. Harmadrészt a könnyű karbantarthatóság, tisztíthatóság olyan tulajdonságok, ami aranyat érnek, különösen akkor, amikor a koszolódás elkerülhetetlen. Nagyjából ezek azok a funkcionalitással szorosan összefüggő tényezők, amik vitathatatlanul mérvadóak.

Mi van akkor, ha a szekrény tartalma nem szerepelt jól?

Akkor bizony pont most van itt az idő a készletek felfrissítésére! Hogy hogyan? Például a CCC online felületén keresztül elérhető a témában összes releváns találat. A bokáig érő verziók azért annyira kedveltek, mert egyrészt megfelelő mértékben óvnak, védenek ugyanakkor másrészt nem túlzottan melegek. Mert attól még, hogy a naptár szerint javában tart az ősz, az utóbbi esztendőkben a nyári melegre hajazó hőmérséklet mégsem ritka. Vagyis nem jó ötlet olyan lábbelire szavazni, amiben a befülledés, bepállás garantálható. Még jó, hogy ilyesfajta kényelmetlen döntésre nincs is semmiféle szükség, lévén a kínálat széles spektrumot jár be.

Mi újság a divatosság terén?

A legfrissebb újság, hogy minden, ami a CCC üzleteiben fellelhető, minden egyes modell az aktuális trend büszke képviselője. Szóval a vásárlásnál azon egy pillanatig sem kell gondolkodni, hogy akkor most a divatosság érvényre jut-e vagy sem. Mert ez, az esetünkben alap!

Ha minden jellemvonás stimmel, tehát sem a praktikusság, sem az esztétikum oldaláról nem hiányzik egyetlen aprócska pont sem, akkor gyakorlatilag készen is van az ellenállhatatlan, vásárlásra sarkalló képlet. A megrendeléssel nem érdemes az utolsó percig várni, mert az ősz gyakran sokkal váratlanabbul csap le és köszönt be, mint ahogy azt a legtöbben várnák, vagy mint ahogy azt a meteorológusok előre látnák. Egy kis felkészüléssel az egy lépéselőny megtartható!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek