Starity

Jonah Hill kijelentette, többé nem fogja népszerűsíteni filmjeit

2022. augusztus 18. 09:09   |   Szerző: Four

A híresség úgy döntött, mentális egészsége érdekében nem fog sajtótúrákra járni.

hirdetés

Jonah Hill nyílt levélben szólt rajongóihoz: a színész a Rolling Stone magazinban közölt írásában elárulta, nem fogja promótálni hamarosan érkező dokumentumfilmjét, illetve az azután következő alkotásokat sem. 

Hill elmondása szerint a mentális egészsége érdekében döntött így, mert egész életében pánikrohamokkal küzdött a sajtótúrák során. 

A film során felfedeztem önmagam, rájöttem, hogy 20 évet töltöttem pánikrohamokkal, amelyek súlyosbodtak a médiaesemények és hivatalos megjelenések által. 

Jonah kifejtette, izgatott a film megjelenése kapcsán, de nem fogja promótálni médiaeseményeken:

Ennek ellenére nem fogjátok látni, hogy promótálom a filmet, vagy bármilyen más jövőbeli projektet, amíg megteszem ezt a számomra fontos lépést a saját védelmem érdekében. Ha most elmennék bizonyos eseményekre és kampányolnék a filmért, azzal nem lennék hű önmagamhoz.

- írta. 

Hill kijelentette, tudja, hogy nagyon előnyös helyzetben van, mert akkor sem veszíti el a munkáját, ha szünetet tart a mentális egészsége érdekében. Illetve azt reméli, hogy ezzel a döntéssel "elfogadottá teszi, hogy az emberek beszéljenek ezekről a dolgokról".

Fotó:hu.depositphotos.com/home.html"> hu.depositphotos.com

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek