Starity

13 év után visszatér Az árva - így nyilatkozott a főszereplő az új filmről

2022. augusztus 19. 13:01   |   Szerző: Four

Az Esthert alakító Isabelle Fuhrman 13 év után visszatért ugyanahhoz a szerephez.

hirdetés

Újabb előzményfilm készült Hollywoodban: ezúttal Az árva című produkcióhoz tértek vissza a készítők, 13 év után. 

A horrorfilm főszerepét ismét Isabelle Fuhrman kapta meg, aki ugyan még valóban kislány volt az első rész gyártásakor, mára azonban 25 éves felnőtt nő lett belőle. 

Fuhrman a People magazinnak mesélt arról, milyen érzés volt újra Esther bőrébe bújni:

Egyáltalán nem gondoltam, hogy valaha is újra két copfban lesz a hajam. Szerintem gyerekként se akartam [a film megjelenése után]. Rettegtem attól, hogy mindenki csak egyféle módon fog tekinteni rám, és hogy ugyanolyan szerepeket fogok kapni.

- mondta, majd közölte, az első film megjelnése után több olyan lehetőségre is nemet mondott, amelyet szívesen elvállalt volna, de a fent említettek miatt inkább más karakterek után nézett:

Azt kell mondjam, az utóbbi pár évben sok horrorfilmre nemet mondtam, amelyek nagyon ügyesen lettek megalkotva. Másba akartam belefogni, és szerettem volna kitaposni a saját utamata a karrierem során.

Ennek ellenére szívesen tért vissza a produkcióhoz:

Úgy éreztem, hülye lennék elutasítani ezt a szerepet - és nagyon mérges lennék, ha valaki más játszaná Esthert [nevet]. Úgy értem, én alkottam meg őt, ő az enyém. Nyilván rengeteg segítséget kaptam az első film során a kosztümökkel meg mindennel, de az érzelmeit és a lényét én alkottam meg gyerekként.

Fuhrman egyébként az első film megjelenése óta játszott Az éhezők viadala és a The Novice című filmekben is.

Az árva: Első áldozat Esther első gyilkosságáról fog szólni, augusztus 19-én jelenik meg és a Paramount+-on lesz látható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek