Starity

Instagram-hivatalos lett a kapcsolatuk: Demi Lovato új szerelme több közös képet is posztolt

2022. augusztus 22. 11:11   |   Szerző: Four

Demi Lovato 30. születésnapja alkalmából posztolt több fotót is új szerelme, Jute$.

hirdetés

Mint ahogy azt korábban megírtuk, Demi Lovato újra szerelemre talált a zenész Jute$ személyében. Az énekesnőt később a férfi társaságában fotózták, miután Lovato elárulta, ismét párkpacsolatban él és mostanában femininebbnek érzi magát.

Jute$ úgy tűnik, teljesen belezúgott az énekesnőbe, aki nemrég töltötte be 30. életévét - ennek örömére pedig a férfi kedves szavakkal köszöntötte:

Boldog szülinapot bébi. Egy 30 éves csajszi vagy, én pedig a világ legszerencsésebb fickója, mert az enyémnek nevezhetlek. Az új mániámmá vált, hogy megnevettesselek, mert a mosolyod szó szerint gyógyítja a depressziómat (erről valahol van egy dalszöveg). Nagyon büszke vagyok rád, hogy nem csak túléltél mindent, amin keresztülmentél, hanem győzedelmeskedtél, és a legegészségesebb, legboldogabb, legédesebb önmagad lettél. És ez mind rajtad múlt... én csak azért vagyok, hogy támogassalak és hülye apuvicceket meséljek, amikor szükséged van rá. Több vagy, mint a zenéd, több vagy, mint a hangod, és több vagy egy csodaszép arcnál. Te minden vagy. Szeretlek. U.i.: az utolsó a legcukibb videó az interneten, úgy örülök. Hogy lehetsz te valódi.

- írta a zenész.

A Page Six szerint a két híresség együtt töltötte Demi születésnapját, és a celebek egyik kedvelt helyén, a Giorgio Baldi étteremben fotózták őket.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek