Starity

Nem érzi magát bűnösnek az egyik férfi, aki 2016-ban kirabolta Kim Kardashiant

2022. augusztus 22. 17:05   |   Szerző: Four

A reality-sztár évekkel ezelőtt Párizsban kirabolta egy csapat betörő, most az egyikük nyilatkozott.

hirdetés

Ritka interjú készült az egyik férfival, aki 2016 októberében betört abba a párizsi hotelszobába, amelyben Kim Kardashian tartózkodott. Az eset során a BuzzFeed szerint körülbelül 10 millió dollár értékű ékszert vitt el a csapat, miután megkötözték és a kádba tették a rettegő Kimet. 

A megrázó történet hosszú idővel a betörés után is könnyeket csalt a híresség szemébe:

Behozták a recepcióst az alsó szintről, megkötözve, fegyvert szorítottak hozzá. Franciául kiabáltak, én meg azonnal felültem. (...) [Az egyikük] megragadta a kezem, maga felé húzott, de nem volt semmi rajtam, csak a fürdőköpeny. Azt gondoltam, oké, ez lesz az a pillanat, amikor megerőszakolnak, megpróbáltam elfogadni, hogy ez meg fog történni. (...) 

- mondta David Letterman műsorában.

De ahogy Kardashian később mesélte, szerencsére ez nem történt meg. A rablók megkötözték, leragasztották a szemét és a száját - ő viszont ekkor attól rettegett, hogy meg fogják ölni.

Kim egyébként nem egyedül vette ki a lakosztályt, egyik nővére, Kourtney is vele lakott, ám épp akkor bulizni, ment, amikor az eset történt. Így aztán Kim attól rettegett, milyen traumákat fog átélni Kourtney, amikor hazatérve meglátja őt:

Láttam, amint fegyvert fognak rám, és úgy voltam vele, hogy oké, ennyi volt. Folyton Kourtney járt az eszemben, azt gondoltam, mi lesz, ha hazajön, én itt leszek holtan a szobámban, őt pedig ez élete végéig traumatizálni fogja.

- mondta. 

Később kiderült, hogy a 60-70 éves férfiakból álló csapat a híresség posztjai alapján tervezte meg a betörést, és már két éve azon agyaltak, mikor lenne a legmegfelelőbb a dolog. A csapat pontosan tudta, hogy Kim a párizsi divathéten Franciaországba utazik, és még azzal is tisztában voltak, hogy mikor lett egyedül a lakosztályban a híresség.

Yunis Abbas, a csapat egyik tagja 22 hónapig volt börtönben, miután letartóztatták az esetet követően. A férfi a Vice Newsnak nyilatkozott, és elárulta, egyáltalán nincs bűntudata annak ellenére, hogy sejti, mennyire traumatizálta a betörés Kimet.

Az interneten láttam az ékszereit, láttam a gyűrűjét, láttam, hogy mindenhol mutogatta. Ezeket az információkat a közösségi médiából tudtuk meg, ahogy azt is, hogy jön a divathétre, így aztán végeztünk egy kis felderítést, hogy biztosak lehessünk benne.

Yunis szerint amint bejutottak a hotelbe, lerohanták a recepcióst és kikeresték a Kim szobájához tartozó kulcsot. 

Én lent maradtam, de két kollégám felment az emeletre a recepcióssal együtt, Ms. Kardashian szobájába. Megtalálták az ékszereket, és lejöttek. 

- mondta.

A férfi szerint a betörés után Kim asszisztense zavarában az amerikai vészhívót tárcsázta a francia helyett, így aztán a rendőrökre hosszabb ideig kellett várni - ez pedig pont elég volt ahhoz, hogy elmenekülhessenek.

Yunist ennek ellenére hamar előállították, mert a helyszínen hagyta a DNS-ét: tekintve, hogy már büntetett előélettel rendelkezett, nagyon hamar rátaláltak a hatóságok.

Láttam [Kim] egyik műsorát, amelyben gyémántot ejtett a medencébe, a Keeping Up With The Kardashians egyik részében. Azt gondoltam, sok pénze van, abszolút nem elővigyázatos. És ha már eldobálta a pénzét, akkor én ott voltam, hogy összegyűjtsem, ennyi az egész. Bűnös [lennék]? Nem, nem érdekel. Nem érdekel.

A férfi hozzátette, hogy bár sejti, hogy Kimet borzasztóan érintette az eset, szerinte mindezt a "provokatív" viselkedésének köszönheti:

Kicsit kevésbé kellene rongyrázónak lenniük [a hírességeknek] az olyan emberek előtt, akik ezt nem engedhetik meg. Vannak, akiknek ez provokatív.

- jelentette ki. 

Kardashian egyébként azóta többször nyilatkozott arról, hogy teljesen megváltozott az élete a betörés után: már nem tart a házában semmilyen értékes ékszert, csak replikákat, mindig időeltolódással posztol magáról a közösségi felületekre, és alapvetően a tárgyakhoz való hozzáállása is teljes fordulatot vett:

Egyértelműen anyagias voltam előtte, bár nincs azzal semmi baj, ha valaki keményen dolgozik és abból a pénzből vesz magának dolgokat. De olyan boldog vagyok, hogy a gyerekeim már a mostani énemet kapták meg, és hogy ez vagyok én a gyereknevelés során.

- mesélte Ellen DeGeneres műsorában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek