Starity

Gerard Piqué nyíltan felvállalta új szerelmét, Shakira éktelen haragra gerjedt

2022. augusztus 22. 18:06   |   Szerző: Four

A két híresség pár hónapja vált szét, Piqué már új szerelmével ment egy fesztiválra.

hirdetés

Shakira és Gerard Piqué pár hónapja jelentette be, hogy különválnak útjaik - a focistáról pedig rövidesen szállingózni kezdtek a hírek, hogy hűtlen volt gyermekei anyjához, és ez vezethetett a szakításhoz. 

Piqué egyébként valóban új párra talált: a sportoló a 23 éves Clara Chia Martival jött össze, aki állítólag a férfi Kosmos nevű cégének PR-irodájában dolgozik. 

A The Sun magazin egy forrása szerint ráadásul nem újkeletű a románc:

Gerard és Clara már hónapok óta találkozgatnak. Clara tanuló, aki emellett Gerard cégének dolgozik, rendezvényeket szervez. Titokban tartották a kapcsolatukat, de a hozzájuk közel állók mind tudták, mi történik.

- nyilatkozta az illető.

Voltak, akik segítettek Gerardnak titokban tartani a kapcsolatot, és letörölték Clara közösségi felületeit, hogy az emberek ne találhassanak róla képeket. Ez már önmagában azt jelentette Piqué barátainak, hogy komolyan gondolja az egészet.

- tette hozzá. 

A románcot most már úgy tűnik, egyik fél sem titkolja: a focistát és barátnőjét ugyanis nemrég ölelkezve és csókolózva fotózták egy fesztiválon.

Shakira viszont a Daily Mail szerint éktelen haragra gerjedt a képeket látva, mert ismerősei szerint volt egy megállapodásuk Piqué-vel, hogy a szakításukat követő egy évben nem mutatkoznak új párjukkal.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek