Starity

Elsöprő sikert aratott a Sárkányok háza, már most rekordokat döntöget

2022. augusztus 23. 11:11   |   Szerző: Four

Tegnap debütált a Trónok harca előzménysorozata, nagyon nagy rajongótábora van.

hirdetés

Még csak egy napja jelent meg, de máris rekordokat döntöget a Sárkányok háza. A Trónok harca előzménysorozatát ugyanis csaknem 10 millióan nézték meg a premier napján az Egyesült Államokban. A Variety szerint a Sárkányok háza ezzel beírta magát az HBO történelmébe: a csatorna fennállása óta most nézték meg a legtöbben egy sorozat első évadának első részét. 

A Sárkányok háza még az Eufóriát is beelőzte, amely a megjelenése óta az HBO egyik zászlóshajójának számít: a Trónok harca után a második legnézettebb sorozat volt. Azt viszont hozzá kell tenni, hogy az epizódok megjelenésével együtt egyre csak nőtt az Eufória nézettsége - amely ritkaságnak számít a sorozatok történetében. 

A csúcstartó azonban még mindig a Trónok harca marad: a nyolcadik és egyben záróévad utolsó részét 2019-ben körülbelül 19 millióan nézték meg a megjelenése napján a Deadline szerint.

Csodálatos volt látni, hogy milliónyi Trónok harca-fan tért vlssza Westerosba tegnap este. A Sárkányok háza elképesztően tehetséges stábbal és színészekkel rendelkezik, akik szívüket-lelküket beletették a produkcióba. Nagyon örülünk a nézők pozitív reakciójának. Alig várjuk, hogy megoszthassuk a nézőkkel, amit George, Ryan és Miguel tartogat nekik ebben az évadban.

- nyilatkozta Casey Boys az HBO és az HBO Max tartalomért felelős vezetője.

A Sárkányok háza 10 epizódot tartalmaz, és hetente lesznek láthatóak az új részek az HBO-n.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek