Starity

Kigyulladt Harry herceg kisfiának szobája - ijesztő dologról számolt be Meghan Markle

2022. augusztus 23. 18:06   |   Szerző: Four

2019-ben, afrikai körútjukon történt az eset, hogy kigyulladt Archie szobája.

hirdetés

Meghan Markle a már korábban említett podcastjében mesélte el, milyen ijesztő dolog történt kisfiával, amikor 2019-ben afrikai körtúrájukat végezték - akkor még a brit királyi család feladatait ellátva. 

Markle kénytelen volt dadákra bízni a kis Archie-t amikor Harry herceggel eleget tettek kötelezettségeiknek - ám hazaérve megtudták, hogy tűz ütött ki a szobában, amelyben kisfiuk aludt. 

Amikor a dél-afrikai túrára mentünk, Archie-val érkeztünk meg. Körülbelül négy és fél hónapos lehetett, és abban a pillanatban, amint leszállt a repülőnk, ott kellett hagynom abban a házban, amelyben aludtunk. Archie épp aludni készült, mi egyből egy hivatalos eseményre mentünk egy Nyanga nevű településre. (...) 

 

 

A beszéde elmondása után Markle-ék már hazafelé tartottak, amikor a kocsiba szállva valaki közölte velük, hogy tűz ütött ki Archie szobájában. Meghan szerint egy csodálatos dada vigyázott Archie-ra, aki könnyek között fogadta őket:

A dada épp le kellett volna, hogy rakja Archie-t aludni, de aztán úgy gondolta, készít magának valamit enni és lemegy az alsó szintre. Zimbabwéből származott, és nagyon szerettük, hogy mindig magára kötötte Archie-t egy kendővel. Az ösztönei azt súgták, hogy leviszi őt magával, mielőtt elaltatja. Azalatt az idő alatt, amíg lement, a hősugárzó lángra kapott a gyerekszobában, és nem volt füstjelző. Valaki egyszerűen csak megérezte a folyosón a füstöt, bement és eloltották a tüzet. Archie ott aludt volna.

- mesélte

Markle szerint mindenkit megrázott az eset, ám nekik rövidesen újabb eseményre kellett menniük:

Azt mondtam, "meg tudjátok mondani az embereknek, mi történt?" Mert azt hiszem, nagyon sokat számít a látszat. Sokszor inkább az van fókuszban, minek látszik valami, ahelyett, hogy az lenne, hogyan érződik valami. (...) És bár átköltöztettek minket ezek után egy másik helyre, de attól még ott kellett, hogy hagyjuk őt, mert volt egy másik hivatalos eseményünk.

- mondta.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek