Starity

Rihanna és Susan Boyle duettet terveznek

2010. november 29. 15:03   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Susan Boyle és Rihanna közös produkciót vállalnának. Mindkettőjüknek tetszik a duett ötlete, de vajon megvalósul-e majd?

hirdetés
Rihanna és Susan Boyle duettet terveznek

Susan Boyle és Rihanna közös produkciót fontolgatnak. A két híresség mindenben eltér egymástól. A hangjuk, a zenéjük, a jellemük és a külsejük is nagyon különböző. Vajon össze lehet egyeztetni a két sztár stílusát egy dalban? Talán hamarosan kiderül.

Susan Boyle vetette fel az ötletet nemrég; szeretné kipróbálni magát más stílusban is, és szívesen dolgozna Rihannával.

Az énekesnő a következőt nyilatkozta: „Nem tudom, jó vagyok-e r&b-ben, mert még sosem próbáltam. Viszont tudjátok, mit? Kíváncsi lennék rá. Rihannával például nagyon mások vagyunk, de ha egyszer összejönne egy közös produkció, átvedlenék r&b-énekesnővé, és lilára festetném a hajamat...”

Rihanna sem zárkózik el a közös produkciótól, mivel nagyon szereti Susan Boyle hangját.

A másik duettálmom Paul McCartney. A Beatles még most is legenda. Paullal énekelni olyan mély spirituális élmény volna számomra, mint a pápával találkozni. Ő az egyik példaképem, bár egy napon olyan kaliberű művész lehetnék, mint ő! De addig még sokat kell dolgoznom.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek