Starity

Demi Lovato szerint nem szexi dolog idősebb férfival járni

2022. augusztus 25. 07:07   |   Szerző: Four

Az énekesnő még nem volt 18 éves amikor összejött az akkor 29 éves Wilmer Valderramával.

hirdetés

Demi Lovato nemrég ismét címlapokra került, miután megjelent "29" című száma. A dalban elég egyértelmű utalások vannak korábbi szerelmére, Wilmer Valderramára, akivel mindössze 17 évesen kezdett el járni a híresség - a férfi pedig 29 volt akkor. 

Szerintem fiatal lányként sokan gondolják, hogy szexi és szórakoztató dolog idősebb férfival járni, de mindez nem oké, ha nem értél el egy bizonyos kort. Úgy érzem, néha a közönségnek szüksége van az igazságra, és ezért döntöttem úgy, hogy kiadom a dalt.

- jelentette ki a Page Six szerint a "Call Her Daddy" podastben.

Lovato eddig konkrétan nem mondta ki, hogy Wilmerről szól a szám, inkább úgy fogalmazott: "úgy érzem, a dal mindent elmond, hogy őszinte legyek, nem kell sokat hozzátennem."

Annyit azonban elárult, mi volt az inspiráció a költemény írásakor:

Dühösen jöttem ki a terápiáról, sokmindent megértettem és fejlődtem. Ez egy reflektív dal számomra. Még ha vannak is dühös részei, sokat tanultam abból a tapasztalatból és úgy döntöttem, írok róla.

- mesélte. 

Wilmer és Demi közel hat évig voltak kapcsolatban, a színész jelenleg kapcsolatban él: eljegezte Amanda Pachecót, akitől egy kislánya született, Nakano.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek