Starity

Diana hercegné költözést tervezett?

2022. augusztus 25. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Diana hercegné volt testőre szerint a tragikus halála előtt azt tervezte, hogy Amerikába költözik a barátjával, Dodi Al-Fayeddel.

hirdetés
Diana hercegné költözést tervezett?
Fotó: John Mathew Smith & www.celebrity-photos.com

Lee Sansum része volt a biztonsági részlegnek, akik Dianára, valamint fiaira, Vilmos és Harry hercegre vigyáztak, miközben 1997 júliusában St. Tropezben nyaraltak. A család Mohammed Al-Fayed üzletember luxusjachtján szállt meg. A lesifotósok naponta nyüzsögtek a hajón, kétségbeesetten próbáltak fotókat készíteni Dianáról és Dodiról.

A sajtó mindenhol az élete részévé vált, nem csak St. Tropezben

– írja Sansum a kedden megjelent Diana védelme: A testőr története című könyvében.

Azt mondta nekem: >>Semmit sem tehetek az Egyesült Királyságban. Az ottani újságok támadnak, bármit is csinálok.<< Aztán azt mondta: >>Az Egyesült Államokba akarok menni, és ott élni, hogy megszabaduljak az egésztől. Legalább Amerikában szeretnek, és békén hagynak.<<

Sansum, egy korábbi katonai magánvállalkozó, emlékszik, hogy megkérdezte Dianától, hogy fiai, az akkor 15 éves Vilmos és a 12 éves Harry vele mennének-e. Azt írja, hogy Diana elmagyarázta neki, hogy soha nem viheti el őket, és ha elköltözik, "valószínűleg csak az iskolai szünetükben láthatom őket."

De úgy tűnt, Diana olyan áldozatnak tekinthette fiai elhagyását, amely végül segít nekik.

Mondhatnánk, hogy Diana csodálatos anya volt, annyira szerette és figyelt a két fiára, de úgy tűnt, mindkettőjüket ott kell hagynia az Egyesült Királyságban, hogy megszökjön a sajtó elől, akik könyörtelenül üldözték élete minden egyes napján. Benne volt az is, hogy megkímélje őket attól a figyelemtől, amelyet akkor kaptak, amikor velük volt

- magyarázza az egykori testőr.

via PageSix

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek