Starity

Mutált a Stranger Things egyik sztárja, magasabb hangon kellett beszélnie a forgatáson

2022. augusztus 25. 09:09   |   Szerző: Four

Noah Schnapp nagyon nem örült neki, hogy egy producer erre kérte a forgatáson.

hirdetés

Habár a Stranger Things főszereplői 12-14 évesek voltak a sorozat indulásakor, az évad idővonala lassabban haladt, mint ahogy a való életben felcseperedtek a színészek. A Willt alakító Noah Schnapp szerint ez okozott is egy kis fennakadást a forgatások során, mert ők már túljutottak azokon a kamaszkori változásokon, amelyeken karaktereik még nem:

Schnapp a Flauntnak elárulta, a sorozat egyik producere egyszer oda is ment hozzá, hogy próbáljon magasabb hangon beszélni:

Mindenki nagyon megváltozott akkor, kamaszodtunk, felnőttünk és minden megváltozott velünk kapcsolatban, a rendezők meg nem igazán örültek neki. Emlékszem, az egyik producer odajott hozzám és azt mondta: "Noah van valami módja annak, hogy egy kicsit magasabb hangon beszélj és összegörnyedj? Szeretnénk, ha megtartanád az első évad-beli ártatlan külsőt." Erre azt válaszoltam: "Nem tudom, mit mondhatnék. A hangom változik, nem hangzom olyan fiatalnak már".

- mesélte.

A Stranger Things alkotói egyébként nemrég elárulták, nem terveznek új karaktereket az ötödik évadba, mert inkább a főszereplőkre szeretnének koncentrálni.

 

 

via Variety

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek