Starity

Milyen a tökéletes konyhai vagy fürdőszobai burkolóanyag?

2022. augusztus 23. 14:02   |   

Akár egy újonnan épült otthont készülünk berendezni, akár a régi lakásunkat vagy házunkat szeretnénk felújítani, a konyhára és a fürdőszobára kiemelten érdemes figyelmet szentelnünk, hiszen ez a két helyiség az, amit a családunk összes tagja minden egyes nap, akár több alkalommal is használ.

hirdetés
Milyen a tökéletes konyhai vagy fürdőszobai burkolóanyag?

Ezért aztán nagyon nem mindegy, hogy milyen hangulatot árasztanak ezek a helyiségek, így teljesen érthető, ha nem akarjuk beérni az átlagossal, és inkább valami extrémet, valami rendkívül szépet és egyedit keresünk! Sokakban felmerül ez a gondolat, de csak kevesen merik megvalósítani, így mindenképpen érdemes belevágni, hogy egyedi és ízléses otthonunk lehessen!

A tapéta reneszánsza

Szerencsére a hetvenes és nyolcvanas évek nem túl esztétikus tapétái után a stylistok és a lakberendezők megrázták magukat, és olyan különlegesen elegáns tapétakollekciókat alkottak, mint amilyen a Versace tapéta is.

A nevéből kifolyólag nem is lehet másmilyen ez a kollekció, mint amit a divatház maga is képviselt: fényűzés és pazarság, amit akár a hétköznapokba is fantasztikusan be lehet csempészni.

Akár az egyszerűbb téglamintákat keressük, akár a bonyolult mintás tapétákat, vagy épp a buján virágzó színpompás modern tapéták, esetleg a görög mintavilágot idéző tapéták mellett szeretnénk dönteni, a Versace kollekcióban mindent megtalálunk ahhoz, hogy kis otthonunkba beköltözzön a pompa és a fényűzés. Persze jelentheti ez másnak a geometriai formákat vagy az egyszerűségében pompás tapétákat, így ezeket is megtalálhatjuk a Versace kollekció kínálatában.

Természetesen akár többféle színkombináció közül is választhatunk, így akár a fekete-arany, akár a lila-arany, akár a fekete és egyéb színek egyvelegét is láthatjuk a falunkon. No, de melyik falon is?

Legyünk merészek!

Ki mondta, hogy a tapéta csak a hálószobába vagy épp a nappaliba való? Azzal, hogy a tapéta újra népszerű lett, karöltve járt az is, hogy a tapéta kilépett a megszokott kereteiből, így akár a konyhánkba vagy a fürdőszobánkba is kereshetünk kedvünkre való tapétátát a www.tapetabolt.com webáruház kínálatából.

Elsőre talán vad gondolatnak tűnik, hiszen mindkét helyiségben víz érheti, sőt, főzés közben akár ételfoltos is lehet, de a Tapétabolt webáruház tapétái között elérhető az olyan változat is, amely mosható és súrolható, így akár egy ételfolt, akár egy sárcsík könnyedén eltüntethető a díszes falfelületről.

A saját birodalmunkról van szó!

Soha nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a saját otthonunk nem más ízlésének, nem más trendeknek kell, hogy megfeleljen, hanem csakis a saját igényeinknek, egyéniségünknek és ízlésvilágunknak tegyen eleget!

Ugyanis nem más fog oda hazatérni egy-egy nehéz nap után, hanem mi magunk, épp ezért kiemelten fontos, hogy kellemes legyen nekünk a látvány, hogy komfortosan érezzük magunkat benne nap mint nap!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek