Starity

Olivia Wilde tagadja, hogy összefeszült volna Florence Pugh-val

2022. augusztus 26. 09:09   |   Szerző: Four

A két színésznő Wilde új filmjének forgatásán dologzott együtt, sokak szerint nem voltak jóban.

hirdetés

Korábban írtunk róla, hogy több forrás is azt állította, Florence Pugh és Olivia Wilde nem igazán ápolt jó kapcsolatot a Nincs baj, drágám című film forgatása során - állítólag azért, mert Pugh nem helyeselte, hogy Wilde összejött Harry Stylesszal, miközben gyermekei apja, Jason Sudeikis még látogatta őt a forgatáson a kicsikkel. 

A híresztelést voltak, akik cáfolták, mondván Sudeikis és Wilde kapcsolata már az utolsókat rúgta a forgatás idején, ezért aztán mindenkinek egyértelmű volt, hogy szét fognak válni. 

Ám annyi biztos, hogy Pugh nem igazán promótálta eddig a Wilde-dal közös filmjét, és bár Olivia többször is elismerően nyilatkozott a színésznőről, Pugh leginkább nem reagál ezekre, vagy egy másik kollégája dicsérő szavait posztolja inkább. 

Wilde a Varietyvel készült interjú során cáfolta a hírt, hogy Styles háromszor akkora fizetést kapott, mint Florence:

(...) 20 éve vagyok nőként ebben a szakmában, és ez  olyasmi, amiért mindig is harcoltam a magam és mások érdekében, főleg rendezőként. Semmi alapja nincs ezeknek a kijelentéseknek.

- mondta, majd a Florence-szel való kapcsolatára is kitért:

Egyszerűen elájultam tőle. Imádtam a filmet, de őt is. Úgy éreztem, hogy [Florence] elképesztően különleges, egyértelműen az egyik legizgalmasabb fiatal színésznő manapság.

- jelentette ki. 

Wilde egyébként sokat beszélt az utóbbi időben a Nincs baj, drágám szexjeleneteiről: a BuzzFeed szerint a színésznő többször kifejtette, hogy "fontosnak tartotta ábrázolni a női vágyat, amelyet olyan ritkán látni képernyőn, főleg ezt a típusú vágyat".

Pugh ezzel ellentétben a napokban pont úgy nyilatkozott, nem igazán örül neki, hogy a filmet sokan csak a Harry Stylesszal közös intim jelenetek miatt fogják megnézni, mert szerinte ennél sokkal többről szól a film, ő pedig nem ezért van ebben a szakmában. 

A Nincs baj, drágám szeptember 22-én érkezik a hazai mozikba, ide kattintva látható az előzetese.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek