Starity

Paris Jackson: "Ha tükörbe nézek, végre nem utálom, amit látok"

2022. augusztus 26. 13:01   |   Szerző: Four

Michael Jackson lánya elárulta, most először nagyon egészségesnek és boldognak érzi magát.

hirdetés

Paris Jackson a Spin magazinnak árulta el, hogy most érzi magát a legegészségesebbnek és legboldogabbnak. A híresség önmagához valóhozzáállása ugyanis teljesen megváltozott:

Amikor tükörbe nézek, végre nem utálom, amit látok... Próbálok kedves lenni magmhoz. Vannak rossz napjaim, amikor egyáltalán nem vagyok olyan kedves magamhoz, mint szeretnék... Semmit nem csinálok tökéletesen, de minden nap fejlődöm. 

Jackson állítása szerint ehhez a szemlélethez hozzásegítette az is, hogy bizonyos változtatásokat vezetett be az életében: már nem marad fenn olyan sokáig, leszokott a napi fél doboz cigarettáról, és új hobbikat keresett magának, mint például sziklamászás.

A híresség emellett próbálja olyan emberekkel körülvenni magát, akik boldoggá teszik, illetve terápiára kezdett járni.

Paris a People magazin szerint hamarosan koncertturnéra megy a The Revivalistsszel, és ősszel jelenik meg Just You című száma. Jackson 2020-ban kezdett szólókarrierbe, miután szakított zenész szerelmével, Gabriel Glenn-nel. 

Dacára a zenei projektjeinek, Paris inkább dalszövegírónak tartja magát, mint énekesnek:

Nem tartom magam énekesnek. Nem rossz a hangom, tudok énekelni, de vannak emberek, profi énekesek, akik elképesztőek. Én nem csinálok ilyesmit.

- mesélte.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek