Starity

Jennifer Garner örül neki, hogy Ben Affleck már nem az ő felelőssége

2022. augusztus 28. 18:06   |   Szerző: Four

Jennifer Garner egyáltalán nem bánja, hogy Ben és J.Lo összeházasodott, sőt: örül neki.

hirdetés
Jennifer Garner örül neki, hogy Ben Affleck már nem az ő felelőssége
Fotó: jennifergarner/Instagram

Jennifer Garner nem igazán bánkódik, hogy exférje, Ben Affleck újból megházasodott. A Page Six forrása szerint ugyanis a színésznő inkább megkönnyebbült, hogy mostantól Affleck problémái inkább Jennifer Lopezre tartoznak. 

Biztos vagyok benne, örül neki, hogy nem kell gondját viselnie a negyedik gyerekének. Jen nagyszerű anyuka, tényleg odafigyel rájuk - és örül neki, hogy mostantól nem kell egy negyedik gyerekre vigyáznia

- utalt az illető Affleckre.

Garner és Affleck 12 év házasság után, 2015-ben költözött szét, majd 2018-ban hivatalosan is elváltak. Garner azonban a szétköltözésük után is odafigyelt Affleckre, 2018-ban például ő maga vitte rehabilitációs központba, miután a színész újra visszaesett az alkoholizmusba. 

A két színésznek három közös gyereke született, a 16 éves Violet, a 13 éves Seraphina és a 10 éves Samuel - és mindhárman elkísérték Afflecket nemrég tartott második esküvőre, amelyen J.Lo háromféle ruhát viselt. 

Jennifer Garner az édesapjával, Williammel és üzletember barátjával, John Millerrel töltötte a napot, amikor Affleck újraházasodott. Ettől függetlenül a színésznő úgy gondolja, a Bennel közös gyerekei miatt mindig is lesz valamilyen kötődés köztük, és bár nagyon szerette volna megmenteni a házasságát, végül nem jött össze a dolog Affleckkel, ő pedig továbblépett.

Tudom, hogy Jen mindig is ügyelni fog Benre. Mindig is ott volt neki. Három közös gyerekük van, és ő tiszta szívéből szerette. Biztos vagyok benne, azt akarja, hogy Ben boldog legyen, de neki is megvan a saját élete és a saját szerelme.

- tette hozzá az illető.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek