Starity

Macskavizelet és kiabálás miatt léphetett ki Barbie Ferreira az Eufóriából

2022. augusztus 28. 19:07   |   Szerző: Four

Kiderült, mi lehetett az oka annak, hogy Barbie Ferreira nem tér vissza az Eufória 3. évadába.

hirdetés
Macskavizelet és kiabálás miatt léphetett ki Barbie Ferreira az Eufóriából
Fotó: barbieferreira/Instagram

Eddig csak találgatások alapján lehetett feltételezni, hogy Barbie Ferreira valószínűleg azért lépett ki az Eufóriából, mert nem volt jóban Sam Levinsonnal, a sorozat rendezőjével. 

Most egy a hangja elváltoztatását kérő stábtag Zach Sang interjújában elárulta, mi állhattott a színésznő távozásának hátterében:

Állítólag sok problémája volt Sammel. Sam egy nagyon speciális típusú rendező, és Barbie egyszerűen nem tudta kezelni. Nem bírta a strapát.

A bennfentes szerint Levinson sokszor megríkatta a színészeket munka közben, illetve rájuk kiabált, mert így akarta belőlük kiváltani azokat az érzelmeket, amiket meg akart jeleníteni a filmvásznon.

Egy katasztrófa volt. De annyit elmondhatok Barbie-ról, hogy nem takarít fel a francos macskái után. 

- jelentette ki az illető, aki szerint Ferreira lakókocsijában mindenhol macskavizelet volt, ez pedig sokaknak nem tetszett. 

A forrás szerint emellett a színésznőnek elég negatív volt a hozzáállása a forgatáshoz:

A hozzáállása is benne volt. Ezek a gyerekek... Hadd mondjak valamit. Ezek a gyerekek teljesen véletlenül, az utcán lettek kiválasztva Jennifer Venditti [castingigazgató] által, és persze az egójuk rögtön hatalmasra nőtt. Az HBO történetének második legnépszerűbb sorozatában szerepelnek, és mind sokat képzelnek magukról. Elfelejtik, hogy ez egy munka.

Az illető azt is hozzátette, hogy a harmadik évad forgatása előtt, a szerződések kiküldésekor a készítők már gondolkoztak azon, hogy "melyik színészeket éri meg megtartani."

via Page Six

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek