Starity

Jennifer Lopez nagyon dühös lett, hogy kiszivárgott egy videó az esküvőjéről

2022. augusztus 29. 13:01   |   Szerző: Four

A színész-énekesnő nem akarta, hogy a világ meglássa, ahogy Ben Afflecknek táncol.

hirdetés
Jennifer Lopez nagyon dühös lett, hogy kiszivárgott egy videó az esküvőjéről
Fotó: jlo/Instagram

Korábban írtunk róla, hogy Jennifer Lopez szexi tánccal kedveskedett Ben Afflecknek a lagzjukon, és egy eddig még nem hallott dalt énekelt neki. A dologról valaki videófelvételt készített, amelyet a TMZ kiposztolt az Instagram-oldalára - ám a People szerint Jennifer Lopez ennek nagyon nem örült. 

A híresség kommentben jelentette ki, hogy a felvételt akarata ellenére készítették, és valaki valószínűleg eladta a TMZ-nek - mert ők mindenkivel titoktartási szerződést kötöttek a lagzi előtt. 

Ez engedély nélkül készült. Pont. És bárki is tette, kihasználta egy privát pillanatomat. Nem tudom, honnan szereztétek, mert titoktartási szerződést kötöttünk mindenkivel, és megkértük az embereket, hogy semmit se mutassanak meg az esküvőnkről. Minden, ami privát dolog és én osztom meg, az az OnTheJLO-n jelenik meg, és azért, hogy megosszam a rajongóiammal. Amit meg is fogok tenni, ha úgy érzem, hogy készen állok. Ezt engedély nélkül ellopták, és pénzért eladták. Köszönöm, hogy odafigyeltek, szeretlek titeket srácok.

- üzent a rajongóinak a híresség.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek