Starity

Mariah Carey dívának nevezte Meghan Markle-t, a színésznő megijedt

2022. augusztus 31. 08:08   |   Szerző: Four

Ezúttal Mariah Carey szerepelt a színésznő Archetypes című podcastjében.

hirdetés

Mint ahogy korábban írtuk, Meghan Markle új podcastet indított Archetypes címmel, amelyben a nők helyzetét járja körbe hírességekkel és szakemberekkel. 

Az első adásban Serena Williamsszel beszélgetett, az új részben pedig Mariah Carey-vel, akivel a "díva" szót elemezgették. Amikor Markle kijelentette, hogy "nem tud azonosulni a díva személyiséggel", Carey így reagált:

Azért vannak díva pillanataid, Meghan. Ne csinálj úgy, mintha nem így lenne. 

Markle a Page Six szerint azonnal megijedt, de Carey rögtön kifejtette a gondolatait, és hozzátette, a dívaságot Markle megjelenésére, és nem a személyiségére értette.

Biztos érezte, hogy idegességemben nevettem, és rögtön meg is magyarázta, hogy amikor díváról beszélt, akkor az öltözködésemre, a tartásomra, a ruháimra gondolt. A dívát bóknak szánta, én meg gúnyolódásnak hallottam. De abban a pillanatban elmagyarázta, hogy díva alatt sikkest, inspirálót értett.

- mondta Markle, majd így folytatta:

A párbeszéd nagyon jól ment addig a pillanatig. De ez megállított... Az agyam rögtön elkezdett azon pörögni, hogy vajon milyen butaságot olvashatott vagy láthatott, hogy ezt mondta. Abban a pillanatban csak arra tudtam gondolni: a girl crush-om ilyen gyorsan szertefoszlik? Tényleg nem lát engem?

Az epizód során egyébként Markle elárulta Carey-nek, hogy azért is tartotta nagyra őt, mert végre tudott azonosulni valakivel:

Olyan nagy hatással voltál rám. A reprezentáció nagyon sokat számít. Amikor megjelentél a képernyőn, azt mondtam: te jó ég, valaki úgy néz ki mint én.

- mondta.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek