Starity

Lili Reinhart nem bánja, hogy beszólt Kim Kardashiannak

2022. augusztus 31. 09:09   |   Szerző: Four

A színésznő szerint nem normális, ha valaki egy ruha miatt hetekig éhezteti magát.

hirdetés
Lili Reinhart nem bánja, hogy beszólt Kim Kardashiannak
Fotó: lilireinhart/Instagram

Arról már korábban írtunk, hogy Lili Reinhart nagyon mérges lett Kim Kardashianra, aki kijelentette, Met-gálás ruhája miatt drasztikus diétába fogott. 

Reinhart akkor többek között "undorítónak és százféle módon elcs***ettnek" nevezte Kardashian kijelentését, és arra szólította fel rajongóit, "ne támogassák az ilyen hülye, ártalmas celebeket".

Reinhart továbbra is tartja magát az állításához, és az IndieWire-nek kijelentette, ezek után is harcos módon képviselni fogja a gondolatait:

Egyértelmű, hogy szoktam monológokat írni a közösségi felületeken, ebben nagyon is bűnös vagyok. Nem szeretek csak úgy ücsörögni és befogni a számat. Tudom, hogy Twitteren utálnak az emberek. Vannak is olyan cikkek, hogy "egek, ez a lány befejezi egyszer a panaszkodást?" Nem, egyáltalán nem, mert sokmindent akarok mondani, és úgy tűnik, ez senki másra nem igaz.

A Harper's Bazaar szerint Reinhart elárulta továbbá, miért érezte úgy, hogy felelősségre kell vonnia Kimet:

Volt már olyan pont az életemben, amikor úgy éreztem, segítségre van szükségem, nem vagyok jól mentálisan, bárcsak elmehetnék valahova. Sajnálatos módon a legtöbb ilyen hely 90 ezer dolláros terápiás központok Malibuban, én meg nem fogok öt napig ücsörögni egy kanapén aztán azt mondani, hogy 'Szuper, most már meggyógyultam!' Azt kívánom, bár lennének jobb kapaszkodók a mentális egészség megtartása érdekében. Az embereket sokkal komolyabban kellene venni, amikor szenvednek.

- mondta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek