Starity

Nelson Mandela unokája kiakadt Meghan Markle-re

2022. augusztus 31. 10:10   |   Szerző: Four

A színésznő Nelson Mandelához hasonlította magát egy interjúban, nem örült neki a férfi egyik leszármazottja.

hirdetés

Meglehetősen megosztóra sikeredett Meghan Markle interjúja: a színésznő a The Cutnak többek között arról is vallott, hogy Az Oroszlánkirály 2019-es londoni premierjén egy Dél-afrikai színész félrevonta, és a Harry herceggel való házasságkötését Nelson Mandela szabadulásához hasonlította:

Rám nézett, egyszerűen ragyogott. Azt mondta: 'Tudnod kell, hogy amikor beházasodtál abba a családba, ugyanúgy összegyűltünk az utcákon, mint amikor Mandela kiszabadult a börtönből.'

- emlékezett vissza Meghan a Page Six szerint.

A Dél-afrikai szabadságharcos unokája, Zwelivelile "Mandla" Mandela a Daily Mailnek azonban úgy nyilatkozott, nem nagyon lehet összehasonlítani a nagyapja küzdelmeit azzal, hogy egy színésznő "feleségül megy egy fehér herceghez":

Madiba [Nelson Mandela] ünneplése 350 évnyi gyarmatosítás és 60 évnyi brutális apartheid-rendszer legyőzésén alapult. Nem lehet összehasonlítani a kettőt.

- mondta Zwelivelile, aki többek között a Mvezo törzs főnöke. A férfi hozzátette, meglepődött Markle kijelentésén, mert szerinte az, hogy a nagyapját 27 év börtön után szabadon engedték, sokkal fontosabb volt, mint "hozzámenni egy fehér herceghez".

Még most is magunkon viseljük a múlt sebeit. De Nelson Mandela ünneplése annak eredménye volt, hogy a mieink kivonultak az utcára hogy először gyakorolhassák szavazati jogukat.

- jelentette ki.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek