Starity

Britney Spears fia kitalált a kapcsolatukról

2022. szeptember 02. 11:11   |   Szerző: SzilviD

Britney Spears fia arról beszélt, hogy az anyjuk hogyan nevelte őket. Úgy érzi, nem kaptak elég szeretetet.

hirdetés
Britney Spears fia kitalált a kapcsolatukról
Fotó: hu.depositphotos.com

A 15 éves Jayden Federline az anyja, Britney Spears iránti érzelmeiről beszélt Daphne Barak filmrendezővel készült interjúban, amelyet a Daily Mail idéz.

Azt hiszem, anya megküzdött azzal, hogy mindkettőnknek figyelmet szenteljen, és egyenlően szeressen, és nem hiszem, hogy Preston eléggé érezte, hogy szeretik, és ezért nagyon rosszul érzem magam. Mindketten olyan nagy nyomáson mentünk keresztül a múltban, hogy most ez a biztonságos helyünk, hogy feldolgozzuk az összes átélt érzelmi traumát a gyógyulás és a mentális állapotunk gyógyítása érdekében.

Jayden hangsúlyozza, hogy nincs bennük gyűlölet, de elismeri, hogy sok időt és erőfeszítést igényel, hogy helyrehozzák a megromlott kapcsolatukat.

100%-ban úgy gondolom, hogy ez megoldható. Csak sok időt és erőfeszítést igényel. Csak azt akarom, hogy lelkileg rendbe jöjjön. Amikor jobban lesz, nagyon szeretném újra látni.

Közvetlenül az édesanyjuknak üzenve hozzátette:

Nagyon szeretlek, a legjobbakat kívánom. Talán egy nap újra leülhetünk így beszélgetni.

Spears az Instagramon reagált egy hosszú posztban a fia szavaira:

Mélyen elszomorít [Jayden] felháborodása, hogy nem feleltem meg az anyjával szemben támasztott elvárásainak... és talán egy nap találkozhatunk szemtől szembe és nyíltan beszélhetünk erről!!!!

Valamint biztosította a gyerekeit, hogy mindig és minden körülmények között szeretni fogja őket, és szeretné helyrehozni a kapcsolatukat.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

gyerekek család anya
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek