Starity

Megvan, ki fogja alakítani Vilmos herceget és Kate Middletont A koronában

2022. szeptember 02. 17:05   |   Szerző: Four

Kiderült, kik fogják alakítani a herceget és a hercegnét a hatodik évadban.

hirdetés

A korona készítői nyilvánosságra hozták, ki fogja eljátszani Kate Middletont és Vilmos herceget a sorozat hatodik évadában, amelyet ősszel kezdenek el forgatni. A herceg szerepét ketten fogják alakítani, a 16 éves Rufus Kampa illetve majd a 21 éves Ed McVey. Katalin hercegnét pedig Meg Bellamy fogja játszani. 

Az viszont már korábban kiderült, hogy a soron következő ötödik évadban is sokat fog változni a szereplőgárda: az epizódok ugyanis az 1990-es években fognak játszódni, feltehetően Károly herceg és Diana hercegnő totálisan tönkrement házassága lesz az egyik fősodor.

Az ötödik évadban Ezsébet királynőt Imelda Staunton, Fülöp herceget Jonathan Pryce, Margit hercegnőt Lesley Manville, Károly herceget Dominic West, Diana hercegnőt Elizabeth Debicki, Camilla Parker Bowlest pedig Olivia Williams fogja alakítani. Harry és Vilmos herceg ekkoriban még csak 10-15 évesek voltak, őket Teddy Hawley és Senan West fogja alakítani.

A produkció forgatásáról ide kattintva több fotó is látható, Elizabeth Debicki például elképesztően hasonlított a képeken Diana hercegnőre.

A korona ötödik évada idén novemberben jelenik meg a Netflixen.

 

 

 via Variety

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek