Starity

Tom Brady nem akar visszavonulni - rámehet a házassága

2022. szeptember 02. 19:07   |   Szerző: Four

Gisele Bündchen és Tom Brady házassága ingatag lábakon áll a sportoló munkája miatt.

hirdetés
Tom Brady nem akar visszavonulni - rámehet a házassága
Fotó: gisele/Instagram

Gisele Bündchen nagyon nem elégedett Tom Brady döntésével: a sportoló idén februárban bejelentette, hogy visszavonul, ám kicsivel több, mint egy hónap után visszavonta az állítását és a Tampa Bay Buccaneers játékosaként újra pályára lépett. 

A Page Six forrása szerint a szupermodell ennek nem igazán örül, és egy ideje komoly viták vanna köztük emiatt:

Gondok vannak a házasságukban a visszavonulás visszavonása miatt. Mindig Gisele volt a gyerekekkel. Megegyeztek, hogy Tom visszavonul és a családjára koncentrál, de meggondolta magát. 

- jelentette ki az illető, aki szerint korábban is volt már ilyen.

A modell állítólag olyan dühös lett, hogy elutazott tampai otthonukból, és Costa Ricán tölti a napjait, miközben Tom tartózkodik otthon a gyerekekkel (a párnak két közös gyereke van, a 14 éves Benjamin és a 9 éves Vivian, illetve Tom előző kapcsolatából született egy fia, a 15 éves Jack).

A fent említett hírek azt követően érkeztek, hogy Tom 11 napot hiányzott a felkészülési időszakból - családi problémákra hivatkozva.

Brady egyébként pár éve Howard Sternnek úgy nyilatkozott, volt egy időszak, amikor a felesége nem volt elégedett a házasságukkal, mert nem vette ki a részét kellően a közös családi életükből, de párterápia segítségével megoldották a dolgokat.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek