Starity

Csúnya vita: Miley Cyrus nem hajlandó szóba állni az apjával

2022. szeptember 02. 21:09   |   Szerző: Four

Az énekesnő és az apja között megromlott a viszony, nem beszélnek egymással.

hirdetés

Tavasszal írtuk meg, hogy harmadjára készülnek válni Miley Cyrus szülei - Tish ugyanis beadta a válókeresetet, mondván több éve nem is élnek együtt Billy Ray Cyrusszal. 

A két híresség ezek után közös nyilatkozatot tett, amelyben elárulták, nincs köztük harag, de külön szeretnék folytatni az életüket. 

Ezt követően azonban a Daily Mail szerint történhetett egy vita Miley és az apja között, ugyanis a két híresség már egy ideje nem áll szóba egymással és nem is követik egymást Instagramon.

Miley a békét részesíti előnyben, de nem értett egyet dolgokkal, amiket az apja tett. Nagyon elmérgesedett a viszonyuk és nincsenek jóban. Volt egy szóváltás azzal kapcsolatban, hogy mi történt Billy és Tish házasságának végén. Nagyon egyértelmű, hogy másképp látják a dolgokat. A család többi tagja reménykedik, hogy hamar vége lesz ennek és kibékülnek, de Billy és Miley mindketten szomorúak.

- jelentette ki egy ismerősük. 

A jelek szerint azonban ez nem egyhamar fog bekövetkezni: az illető szerint ugyanis mindketten arra várnak, hogy a másik bocsánatot kérjen. 

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek