Starity

Így kommentálta Brooklyn Beckham és Nicola Peltz, hogy haragban vannak a családjaik

2022. szeptember 05. 08:08   |   Szerző: Four

A Beckham és a Peltz család nem igazán ápol jó kapcsolatot, szűkszavúan nyilatkozott a pár.

hirdetés

Brooklyn Beckham és Nicola Peltz a hongkongi Vogue címlapján szerepelt, és a velük készült interjúban arról is kérdezték őket, mit gondolnak a hírekről, melyek szerint a családjaik elképesztő haragban vannak. Peltz és Beckham tagadta, hogy rossz viszonyban lenne a két família, és így kommentálták a dolgot:

Mindig támogatjuk egymást, bármi történjék. Mindent összevetve ugyanis legjobb barátok vagyunk, és nem változtatnánk semmin. Nem gondolkodunk azon, hogy milyen a kapcsolatunk a reflektorfényben, egyszerűen csak együtt vagyunk.

- mondták. (Az interjú kapcsán egyébként Victoria Beckham részéről megint érkezett egy kis odaszúrás, ugyanis lelkendezve megosztotta a Vogue képeit, de csak fiának gratulált és csak Brooklynt jelölte meg.)

Beckham viszont elárulta, hogy mikor döntötte el, meg fogja kérni Nicola kezét: egy londoni kiruccanást követően.

Mielőtt elutazott volna, megvettem az utolsó jegyet és visszautaztam vele New Yorkba. Abban a pillanatban tudtam, hogy sosem akarok elválni tőle.

- mesélte. 

Brooklyn és Nicola jelenleg London és Los Angeles között ingázik, és Nicola szerint a férje mindig nagyon izgatott lesz, amikor Londonban járnak, mert meg szeretné mutatni neki az összes kedvenc helyét. Los Angelesben pedig "megvannak a kis hagyományaik, amiktől otthonossá válik a hely".

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek