Starity

Harry herceg és Meghan Markle megérkezett Angliába!

2022. szeptember 05. 16:04   |   Szerző: Four

Jótékonysági munkájukat látják el Angliában, nemrég érkezett meg Harry herceg és Meghan Markle.

hirdetés

Harry herceg és Meghan Markle ismét Angliában van! A pár a Mirror szerint a pár szombaton érkezett meg, és csütörtökig biztosan maradni fognak. Azt is tudni lehet, hogy a korábbi, őket ért kritikák miatt nem magángéppel utaztak Angliába, illetve állítólag gyermekeik, Archie és Lilibet nem kísérték el őket.

 A magazin szerint várhatóan ellátogatnak Machesterbe, ahol a One Young World csúcstalálkozón vesznek részt, majd beiktatnak egy németországi utat Harry szívügye, az Invictus Games kapcsán, ezek után pedig csütörtökön Londonba utaznak, ahol a WellChild Awards londoni eseményen vesznek részt.

Harry herceg és Meghan angliai tartózkodásuk alatt korábbi lakóhelyükön, Frogmore Cottage-ben laknak majd (a helyet egyébként jelenleg Harry unokatestvére, Eugénia hercegnő és családja is használja, ő ugyanis Portugália és Anglia között ingázik férjével, Harry pedig felajánlotta nekik korábbi otthonát). 

A dolog azért is lesz érdekes, mert Vilmos herceg és családja jelenleg egy kőhajításnyira lakik Frogmore Cottage-től, jelenlegi lakhelyük Adelaide Cottage - de a magazin szerint nagy valószínűséggel nem fognak találkozni a testvérek.

Ugyanez lehet II. Erzsébet királynő esetében is, aki bár nincs erről hivatalos nyilatkozat, de nagy valószínűséggel gyengélkedik, és Balmoralban, nyári otthonában tartózkodik, ahová Harryék feltehetően nem mennek el.

A pár biztonságával kapcsolatban már eddig is komoly viták voltak: Harry herceg ugyanis nemrég "igazságtalannak" és "illegálisnak" nevezte, hogy a brit királyi család visszavonta esetükben az adófizetők pénzéből fenntartott rendőri testőrséget. 

A The Sun szerint Manchesterben a pár által leszervezett biztonsági szolgálat fogja őket védeni, Németországban és Londonban pedig majd alkalmazkodnak a körülményekhez.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek