Starity

Nincs baj, drágám: Florence Pugh nem jelent meg a film sajtótájékoztatóján

2022. szeptember 05. 16:04   |   Szerző: Four

A színésznő a sajtótájékoztatót és az interjúkat is kihagyja a filmmel kapcsolatban.

hirdetés
Nincs baj, drágám: Florence Pugh nem jelent meg a film sajtótájékoztatóján
Fotó: florencepugh/Instagram

Tovább fokozódik a dráma a Nincs baj, drágámmal kapcsolatban. Korábban már írtunk róla, hogy egyre több jel mutat arra, mely szerint Florence Pugh és Olivia Wilde között feszültség van. 

Wilde ugyan váltig állítja, hogy nincs szó semmi ilyesmiről, és csak a média ugrasztja egymásnak őket - Pugh viszont továbbra is hallgat és a lehető legminimálisabb mértékben promótálja a hamarosan megjelenő filmet. (A nyilatkozatai pedig esetenként szöges ellentétei Wilde-nak: Pugh elítélte azokat, akik csak az intim jelenetek miatt akarják megnézni az alkotást - Wilde viszont többször is hangsúlyozta, mennyire fontosak a fent említett jelenetek.)

A Nincs baj, drágám a múlt héten megkezdődött velencei filmfesztiválon debütál, ám Florence a People magazin szerint csak a sajtótájékozató után fog odaérni az eseményre, és csak a vörös szőnyeges megjelenést vállalta.

A magazin egy forrása szerint Pugh Budapesten forgatja a Dűne második részét, ezért hagyja ki a sajtótájékoztatót, illetve a Variety szerint azért limitálja a színésznő a promóciós tevékenységet, mert rengeteg munkája van. 

A Florence-Olivia vita mellett újabb érdekesség a filmmel kapcsolatban, hogy Shia LaBeouf szerint Wilde nem rúgta ki, hanem önszántából mondott fel - ehhez kapcsolódóan pedig napvilágra került egy videó, amelyben Wilde arra kéri Shiát, ne hamarkodja el a felmondását.

A Nincs baj, drágám szeptember 22-én érkezik a hazai mozikba.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek